De gezichten achter Yelgo: Geoffrey

Wie zijn wij?

Bij Yelgo werken we met een sterk team, om de beste matches te maken voor onze digital talents en opdrachtgevers. We vinden het erg belangrijk dat het duidelijk is wie de gezichten achter Yelgo zijn. Vandaag vroegen wij Geoffrey om te vertellen wie hij is, wat hij doet en hoe hij van waarde is voor Yelgo.

Geoffrey Managing Consultant

Wie ben je en wat is je functie bij Yelgo?

Mijn naam is Geoffrey McCampbell en ik vul sinds kort de functie van Managing Consultant in bij Yelgo. Vanuit deze functie ben ik bezig met het inventariseren van klantbehoeften en het adviseren op hoe, en met wie, deze in te vullen zijn.

Wat vind je meest interessant binnen je functie?

Dat zijn eigenlijk twee dingen. Enerzijds het ondernemerschap en anderzijds de adviesrol die de functie met zich mee brengt. Dankzij het feit dat Yelgo nog een jong bedrijf is en groeit is er erg veel ruimte om mee te denken met de onderneming. En het blijft niet bij meedenken maar het komt ook tot uitvoeren, beoordelen en verbeteren van deze ideeën. Dit werkt inspirerend maar geeft bovenal veel voldoening.

Daarnaast vind ik het adviserende gedeelte van mijn functie interessant. Ik creëer graag een sfeer waarbij ik naast mijn relatie kan zitten, in plaats van dat ik recht tegenover iemand moet zitten.

Hoe ben jij bij Yelgo terecht gekomen?

Ik kreeg in de auto een telefoontje van een voor mij onbekend nummer, ik nam op en kreeg Jelmer aan de telefoon. Na de vraag of hij gelegen belde, pitchte hij in een paar minuten waar hij mee bezig was met Yelgo en of ik het zag zitten om daar uitgebreider over te praten bij hem op kantoor. Wat volgde waren een aantal gesprekken met Jelmer en Jan-Willem waarin de hoofdlijnen voor onze samenwerking werden uitgezet. De rest is inmiddels geschiedenis.

Wat wil je graag bereiken met Yelgo?

Allereerst het steviger vestigen van de naam Yelgo als detacheerder binnen het digitale domein. Zowel klanten als digital high potentials moeten aan ons gaan denken wanneer ze op zoek zijn naar nieuwe impulsen of advies. Ik ben ervan overtuigd dat we dit kunnen realiseren door veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid te schenken aan wat we doen en degene die hierbij betrokken zijn. Hierdoor merken we dat er duurzame persoonlijke relaties ontstaan.

Vanuit daar zou het fantastisch zijn als we dit niet alleen in het noorden van het land gaan doen maar dat we onze aanpak ook in de rest van Nederland uit kunnen rollen.

Wat vind je van het Yelgo team?

We hebben een compact en divers team, waarbij iedereen vanuit ervaring weer een ander aandeel meebrengt. Binnen een aantal dagen voelde het alsof ik al maanden meedraaide met het team en dat werkt wel zo lekker. Dit is dan ook absoluut een compliment voor m’n collega’s die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Hoe is de werksfeer bij Yelgo?

Vlot, energiek en bovenal gepast professioneel. We werken hard en serieus aan het succes van morgen, maar dit doen we wel met een flinke dosis humor.

Persoonlijke anekdotes en/of quotes?

“Delen is vermenigvuldigen”

De kracht van het delen wordt naar mijn idee vaak onderschat, helemaal in de commerciële sector. Er heerst vaak angst om handel of invloed te verliezen en dat is zonde, aangezien we door te delen juist zo vaak meer kunnen bereiken. Denk hierbij aan kennis, ervaringen, middelen maar ook wat betreft commercieel resultaat.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over detacheren en de mogelijkheden? of wil je meer informatie over één van onze vacatures?

Laat het ons weten!