Online Marketing, Content, Development, of Data

Ieder jaar kent een paar piekperioden voor e-commercebedrijven. Denk maar eens aan Black Friday, Sinterklaas en Kerst. Stuk voor stuk perioden die belangrijk zijn voor een groot deel van de jaaromzet. Kun jij in de aanloop naar deze piekperioden wel wat extra capaciteit gebruiken? Yelgo vindt op korte termijn een ervaren digitale professional die gewend is om op rijdende treinen te springen. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een Online Marketeer, Content Marketeer, Front-end Developer, Back-end Developer of E-commerce Manager of -medewerker.

Oplossing tijdelijk tekort aan digitale professionals

We gaan altijd voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Dat betekent dat we jou en de organisatie snel, maar vooral ook goed leren kennen. Zodat we precies weten welke digitale professional we het best aan jou kunnen voorstellen. We hebben een groot netwerk. Met verschil aan ervaring en gewend om te werken aan tijdelijke opdrachten. Snel maken ze jouw organisatie eigen, dat scheelt jou die inwerktijd die je eigenlijk niet hebt. Daarnaast ben je flexibel om snel op te schalen, maar kun je ook snel weer afschalen als de piekperiode voorbij is.

Tarief tijdelijke extra medewerkers

Wil je tijdelij een digitale professional inzetten via Yelgo? Wij sturen vooraf een voorstel voor het tarief, al vanaf €40,00 per uur (exclusief BTW en eventuele reiskosten).

Vrijblijvend kennismaken

Heb jij die tijdelijke capaciteit nodig? Maak kennis met Gosse-Jorrit via gossejorrit@yelgo.nl of 06 233 236 62. Of laat je gegevens achter en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Dit is waarom opdrachtgevers voor Yelgo kiezen

  • Groot netwerk van digitale professionals;
  • Specialistische kennis van digitale verandering;
  • Praktisch advies en begeleiding;
  • Advies bij concretiseren behoefte en vacature;
  • Flexibele inzet van Yelgo Digitals;
  • Actuele kennis van online.

Meer weten over digitale verandering?
Bel, mail of app Gosse Jorrit. Hij denkt graag met je mee.

Gosse Jorrit Kooistra

Meer weten over tijdelijke capaciteit?
Bel, mail of app Machteld. Zij helpt je graag.

Machteld Elzinga-Veltman

Managing Consultant
machteld@yelgo.nl
06-12911588