Online Marketing, Content, Development, of Data

Ieder jaar kent een paar piekperioden voor e-commercebedrijven. Denk maar eens aan Black Friday, Sinterklaas en Kerst. Stuk voor stuk perioden die belangrijk zijn voor een groot deel van de jaaromzet. Kun jij in de aanloop naar deze piekperioden wel wat extra capaciteit gebruiken? Yelgo vindt op korte termijn een ervaren digitale professional die gewend is om op rijdende treinen te springen. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een Online Marketeer, Content Marketeer, Front-end Developer, Back-end Developer of E-commerce Manager of -medewerker.

Oplossing tijdelijk tekort aan digitale professionals

We gaan altijd voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Dat betekent dat we jou en de organisatie snel, maar vooral ook goed leren kennen. Zodat we precies weten welke digitale professional we het best aan jou kunnen voorstellen. We hebben een groot netwerk. Met verschil aan ervaring en gewend om te werken aan tijdelijke opdrachten. Snel maken ze jouw organisatie eigen, dat scheelt jou die inwerktijd die je eigenlijk niet hebt. Jouw tijdelijke extra kracht komt bij jou werken op basis van detachering. Zo ben je flexibel om snel op te schalen, maar kun je ook snel weer afschalen als de piekperiode voorbij is.

Tarief tijdelijke extra medewerkers

Huur je een tijdelijke digitale professional via Yelgo? Dan gaat deze persoon via een detacheringsovereenkomst minimaal hetzelfde verdienen als iemand in dezelfde functie in jullie organisatie. Wij sturen vooraf een voorstel voor het tarief, al vanaf €40,00 per uur (exclusief BTW en eventuele reiskosten).

Vrijblijvend kennismaken

Heb jij die tijdelijke capaciteit nodig? Maak kennis met Jan-Willem via janwillem@yelgo.nl of 06 114 579 22. Of laat je gegevens achter en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Dit is waarom opdrachtgevers voor Yelgo kiezen

  • Groot netwerk van digitale professionals;
  • Advies bij concretiseren behoefte en vacature;
  • Flexibele inzet van Yelgo Digitals;
  • Specialistische kennis van online;
  • Development Program.

Meer weten over de mogelijkheden?
Bel, mail of app Robbert. Hij helpt je graag.

Robbert_de_Keijzer Managing Consultant
Robbert de Keijzer

Managing Consultant | Development & Data
robbert@yelgo.nl
06-12911588