Angular Advanced training

Je kent de basisbeginselen van Angular en hebt al enige werkervaring met dit framework; nu is het tijd om de volgende stap te zetten. In de Angular Advanced-training leer je hoe je je Angular-kennis uitbreidt naar grotere enterprise-applicaties.

Wat ga je leren?

Een groot deel van de training is gewijd aan de architectuur en structuur van grotere applicaties. Je leert werken met modules, de router, lazy loading van modules en het gevorderd gebruik van componenten (composition) en services.

We bespreken algemene Angular-designpatronen en best practices, zodat je de juiste keuzes kunt maken voor de projecten waaraan je werkt. Ook worden andere onderwerpen zoals uitgebreid werken met Angular CLI, (unit) testing en het werken met observables en RxJS in detail behandeld. We gaan dieper in op het observable-designpatroon en passen dit concreet toe op het principe van state management met @ngrx/store.

Na afloop van de training “Angular Advanced” kun je weloverwogen keuzes maken om je Angular-applicaties naar een hoger niveau te tillen. Je bent een goede gesprekspartner voor strategen en architecten en weet hoe je applicatiewensen kunt vertalen naar enterprise Angular-applicaties.

Voor wie is de training?

De training “Angular Advanced” is bedoeld voor programmeurs die al ervaring hebben met het ontwikkelen van webapplicaties in Angular en nu de volgende stap willen zetten. Bij voorkeur heb je 3 tot 6 maanden ervaring met Angular en heb je aan concrete projecten gewerkt.

Welke voorkennis heb je nodig?

  • Basiskennis van Angular met bij voorkeur 3-6 maanden werkervaring met Angular-applicaties.
  • Gedegen kennis van HTML, CSS, JavaScript en TypeScript.
  • Enige kennis van Node.js en het installeren van packages met NPM.
  • Ervaring met een code-editor zoals Visual Studio Code (gratis), Jetbrains Webstorm (proefversie van 30 dagen beschikbaar) of een vergelijkbaar programma.
  • Kennis van de Engelse taal. Veel bronnen en naslagwerken zijn alleen in het Engels beschikbaar.

Schrijf je vandaag nog in voor de Angular Advanced-training en zet de volgende stap in je Angular-ontwikkeling!

Kunnen we je helpen?