Werkwijze

Op zoek naar professionals binnen IT, development of marketing? Bij Yelgo kun je bouwen en vertrouwen op echte vakspecialisten.

Van starters op de arbeidsmarkt tot aan ervaren  digitale professionals en zelfs freelancers. Uitstekend opgeleide professionals die zich continu ontwikkelen en direct inzetbaar zijn op de meest uitdagende projecten. Een flexibele, snelle oplossing zonder langdurige contracten en hoge wervingskosten.

 

Luisteren naar wensen en ambities

Bij Yelgo luisteren we naar de wensen en ambities van zowel onze digitale professionals als onze opdrachtgevers. Door deze zorgvuldig op elkaar af te stemmen kunnen we de perfecte match creëren tussen beide partijen. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer onze digitale professionals hun potentie optimaal kunnen inzetten, verwachtingen overtroffen kunnen worden.

Ervaring en competenties

Bij de screening van onze digitale professionals kijken we niet alleen naar ervaring en competenties. We kijken juist naar potentie en toekomstige groeimogelijkheden. Bovendien willen we zowel de professional als de opdrachtgever echt leren kennen. Alleen zo kunnen we kijken of beide partijen bij elkaar passen. Het resultaat? Een langetermijnsamenwerking tussen alle partijen!

 

Ontwikkeling van potentie

Bij Yelgo geloven we dat het ontwikkelen van potentie een continu proces is. We moedigen onze opdrachtgevers daarom aan om digitale professionals de ruimte te geven om zich verder te ontwikkelen. Yelgo biedt haar professionals hiervoor allerlei handvatten. Zo kunnen onze digitals onbeperkt en kosteloos trainingen volgen bij onze opleidingspartner Startel. Bovendien verzorgen we ook in-company trainingen voor de hele afdeling of organisatie!

Soepele onboarding

Wanneer er sprake is van een match tussen jouw organisatie en een digital, zorgen wij voor een soepele onboarding. We helpen bij het opstellen van de contracten en zorgen voor een goede communicatie tussen beide partijen. Gedurende de opdracht blijven we betrokken en bieden we begeleiding en advies bij de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. Bovendien komt de consultant van Yelgo regelmatig langs om de voortgang te bespreken en eventuele vragen en behoeften te bespreken. Zo zorgen we samen voor een succesvolle samenwerking waarbij beide partijen elkaar versterken.

Onze dienstverlening

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Yelgo is de partner en adviseur voor al jouw capaciteitsvraagstukken. Onze consultants zijn ruim ervaren binnen de arbeidsbemiddeling, hebben actuele kennis van de arbeidsmarkt en zijn een strategische sparringpartner om jouw organisatie voor de lange termijn te ondersteunen.

Heb je behoefte aan specifieke kennis of expertise? Hoge werkdruk, of een vacature die je maar niet vervuld krijgt? Kies voor Yelgo als partner en vindt de juiste specialisten voor een flexibele en snelle oplossing.

 

  • Detachering

    Een flexibele oplossing om projectmatige of vaste invulling te vinden voor capaciteitsvraagstukken. Besparen op wervingskosten en tijd, directe inzetbaarheid van specialisten en minder risico’s.

  • Freelancer inhuren

    Op zoek naar een bepaalde expertise in een vakgebied of sector? Ons netwerk bestaat uit gekwalificeerde freelancers met veel ervaring binnen het digitale domein.

  • Werving en selectie

    Een exclusieve wervingsopdracht voor een directie- of managementpositie? Yelgo neemt het volledige proces discreet en zorgvuldig over.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van andere opdrachtgevers met Yelgo? Ontdek hoe wij digitale professionals ondersteunen bij hun ontwikkeling en zo het verschil kunnen maken binnen jouw organisatie. Lees de ervaring van andere opdrachtgevers en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen bij het vinden van de ideale digitale professional.

Bekijk alle updates
Kunnen we je helpen?