TMA-methode

Benut jouw volledige potentie met de TMA assessment en haal het beste uit jezelf! Bij Yelgo zijn we ervan overtuigd dat iedereen unieke talenten en eigenschappen heeft. Door deze te ontdekken en te ontwikkelen kun je zowel in je carrière als persoonlijk verder groeien.

Om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke talenten, drijfveren en motivatie starten we met een TMA assessment. Een TMA assessment is wetenschappelijk onderbouwt en vul je binnen 60 minuten online in. Vervolgens ontvang je een uitgebreid rapport volop persoonlijke inzichten.

Wat is de TMA-methode?

De TMA (Talenten Motivatie Analyse) is een krachtige methode die jou helpt om jouw talenten en potentie te ontdekken.

Het is een uitgebreide assessment die wordt afgenomen door onze professionele TMA-experts bij Yelgo. Met behulp van het assessment krijg je diepgaand inzicht in jouw sterke punten, persoonlijkheid en voorkeuren. Je ontdekt niet alleen waar je goed in bent, maar ook welke groeirichting het beste bij jou past.

Hierdoor ben je straks in staat om bewuste keuzes te maken op het gebied van loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei.

Hoe werkt het?

Het TMA-assessment volgt een gestructureerde aanpak waarbij verschillende aspecten van jouw persoonlijkheid, competenties en motivatie worden geanalyseerd.

Na het invullen van het assessment ontvang je een gedetailleerd rapport met inzichten over jouw talenten en ontwikkelingsmogelijkheden. Je komt erachter wat je drijfveren zijn en hoe jouw ideale werkomgeving eruit ziet. Deze waardevolle informatie helpt je om jouw kracht te begrijpen en om verder te groeien – zowel persoonlijk als professioneel.

Doe het assessment en ontdek jouw talenten

Ben jij klaar om jouw talenten te ontdekken en jouw potentie te unlocken? Doe het assessment bij Yelgo en ontdek jouw kracht! Vul onderstaand formulier in en onze TMA-expert Gosse Jorrit neemt zo snel mogelijk contact met je op. Met zijn expertise en persoonlijke begeleiding helpt hij jou graag op weg naar het ontdekken en benutten van jouw potentie.

Neem contact op met Gosse Jorrit

Je kunt hem bellen op 06 233 236 62 of mailen op gossejorrit@yelgo.nl

 

 

 

 

Hoe kunnen we je helpen?