Over ons

Bij Yelgo geloven we dat het benutten van jouw potentie en ambitie de sleutel is tot voldoening in het werk. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een uniek potentie heeft dat kan worden ontdekt en ontwikkeld. Bij Yelgo helpen we jouw potentie te ontdekken en te benutten, zodat je zowel persoonlijk als professioneel verder kunt groeien.

Ons verhaal

Vanuit onze missie om de potentie van professionals in het digitale domein te benutten is Yelgo in 2017 opgericht. Wij bemiddelen deze digitale professionals bij opdrachtgevers binnen IT, development en marketing in het noorden van Nederland vanuit een kantoorlocatie in Drachten.

Dit doen we door niet alleen te kijken naar kennis en vaardigheden, maar ook naar persoonlijke ambities en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat onze professionals optimaal kunnen groeien, waardoor zij voldoening kunnen vinden in hun werk.

Onze kracht

Ons credo ‘Unlock your potential’ is erop gericht om mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Onze kracht ligt in het feit dat we digitale professionals helpen om de regie over hun eigen ontwikkeling te nemen. Wat ons betreft is dit de sleutel tot groei, plezier en waardecreatie voor opdrachtgevers en maatschappij als geheel, omdat dit begint bij intrinsieke motivatie.

Wij vinden het van groot belang dat digitale professionals de vrijheid en ruimte krijgen om hun eigen weg te bewandelen. Op deze manier kunnen zij de juiste stappen zetten richting hun persoonlijke ambities en doelen. Hiervoor bieden wij ze alle handvatten.

Onze dienstverlening

Bij Yelgo verbinden wij hoogopgeleide digitale professionals met toonaangevende opdrachtgevers, waardoor digitale verandering mogelijk wordt gemaakt.

Met specialisaties binnen IT, development en marketing zijn we dé werkgever voor gedreven digitale professionals die op zoek zijn naar een uitdagende en passende werkplek, zowel tijdelijk als vast. Voor opdrachtgevers zijn wij de ultieme partner met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise.

 • Detachering

  Een flexibele oplossing om projectmatige of vaste invulling te vinden voor capaciteitsvraagstukken. Besparen op wervingskosten en tijd, directe inzetbaarheid van specialisten en minder risico’s.

 • Freelancer inhuren

  Voor tijdelijke capaciteitsvraagstukken of opdrachten waar bepaalde expertises in een vakgebied of sector bij komen kijken.

 • Werving en selectie

  Voor exclusieve wervingsopdrachten voor directie- of managementposities. Yelgo neemt het volledige proces discreet en zorgvuldig over.

Ons team

Werken bij Yelgo

Bij Yelgo zijn we voortdurend op zoek naar gedreven en enthousiaste collega’s die ons team komen versterken! Wil jij je persoonlijk en professional volop ontwikkelen en samen met een jong, professioneel en hecht team bouwen aan Yelgo? Onze cultuur kenmerkt zich door open communicatie, enthousiasme en gedrevenheid. Samenwerking tussen collega’s vormt de sleutel tot succes en plezier in ons werk. We zetten ons vol energie in, helpen elkaar waar nodig en zijn positief-kritisch en respectvol. Problemen? Die lossen we gezamenlijk op. Geen stilzwijgen, maar heldere communicatie voor een passende oplossing. Een aanpak die net zo goed geldt voor onze opdrachtgevers en professionals.

 • Intern
  (meewerk) Stage Recruitment

  Ben jij op zoek naar een uitdagende stage en wil jij ervaring opdoen in de wereld van hoogwaardige arbeidsbemiddeling binnen het digitale domein? Yelgo zoekt een enthousiaste stagiair! 
   

  • Friesland
  • Stage / Afstuderen
  • 32 - 40 uur
  • Stagevergoeding
  • Kantoor
  Bekijk en reageer direct
Bekijk alle vacatures
Kunnen we je helpen?