Certified Specialist in Agile Testing

De Certified Specialist in Agile Testing (CSAT) training is een praktische en interactieve training die jou en je team helpt om sneller en betere kwaliteit software op te leveren.

Deze training is specifiek ontworpen voor agile teamleden, met name testers, die hun kennis op het gebied van persoonlijke vaardigheden, teamvaardigheden en testvaardigheden verder willen verdiepen.

Wat ga je leren?

De training bestaat uit drie dagen waarin je diverse vaardigheden en concepten leert. Op de eerste dag vorm je een team en werk je aan het oplossen van problemen van een fictieve klant. Risicoanalyse en potentiële schadebeheersing komen aan bod. Op de tweede dag leer je onderhandelen en ga je dieper in op potentiële schade. Je organiseert en voert ook een bug hunt uit. Verder ontdek je de dimensies van exploratory testing. Op de laatste dag leer je geavanceerde onderhandelingstechnieken, krijg je inzicht in biases en bespreek je leiderschapsfundamenten.

  • Versterk je persoonlijke vaardigheden, teamvaardigheden en testvaardigheden.
  • Leer onderhandelingstechnieken, omgaan met biases en effectief communiceren.
  • Ontdek risicoanalyse, bug hunting en exploratory testing.
  • Begrijp de fundamenten van leiderschap en het creëren van een enthousiast team.

Voor wie is de training?

Deze training is bedoeld voor agile teamleden, met name testers, die hun kennis en vaardigheden op het gebied van testen en kwaliteit willen verdiepen.

Welke voorkennis heb je nodig?

Hoewel er geen verplichte vereisten zijn, moet je alle concepten uit de AU-CPAT training beheersen om aan deze training deel te kunnen nemen. Uitgebreide ervaring met werken in een agile omgeving is ook sterk aanbevolen.

Hoe kunnen we je helpen?