Front-end webdevelopment training

Wil jij je front- end webontwikkeling skills verder ontwikkelen? Met deze training leer je essentiële vaardigheden zoals HTML, CSS, JavaScript en meer!

Bereid je voor op de uitdagende 70-480 en 70-487 examens en vergroot jouw kansen als front-end webontwikkelaar. Deze training biedt een breed scala aan onderwerpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je leren?

  • Leer websites ontwerpen en publiceren met HTML, CSS en JavaScript. Verken geavanceerde technieken zoals mobiele ontwikkeling, scripting en databasebeheer
  • Overwin de complexiteit van HTML5-programmering met JavaScript en CSS3. Bereid je voor op het 70-480 examen met behulp van de nieuwste Windows-besturingssystemen en de Microsoft Visual Studio IDE.
  • Duik in TypeScript, een krachtige uitbreiding van JavaScript ontwikkeld door Microsoft. Ontdek hoe TypeScript de ontwikkeling van grootschalige applicaties verbetert en verken de mogelijkheden van de Visual Studio 2013 ontwikkelomgeving.
  • Verken essentiële tools en frameworks zoals Bootstrap, jQuery Essentials en JavaScript Frameworks en Libraries, die jouw front-end ontwikkelvaardigheden naar een hoger niveau tillen.
  • Upgrade jouw Angular-vaardigheden naar versie 6 en leer hoe je applicatiestaten beheert met Redux, een populaire JavaScript-bibliotheek die vaak wordt gebruikt in combinatie met React en Angular.
  • Ontwikkel jouw AngularJS-vaardigheden verder en begrijp de DevOps-methodologie en Agile-praktijken voor effectieve samenwerking tussen ontwikkeling en operations.

Voor wie is de training?

Deze training is ideaal voor front-end ontwikkelaars die hun vaardigheden willen verbeteren.

Welke voorkennis heb je nodig?

Enige basiskennis van softwareontwikkeling wordt aanbevolen om optimaal van de training te profiteren.

 

Schrijf je vandaag nog in en word een ware pro in front-end webontwikkeling!

Kunnen we je helpen?