Microsoft Power BI Data Analyst

Deze training behandelt de verschillende methoden en procedures die aansluiten bij de zakelijke en technische vereisten voor het modelleren, visualiseren en analyseren van gegevens met Power BI. Je leert hoe je toegang kunt krijgen tot gegevens uit verschillende bronnen en hoe je deze kunt verwerken, zowel relationeel als niet-relationeel.

Daarnaast leer je de juiste beveiligingsstandaarden en -beleid toe te passen op datasets en groepen binnen Power BI. Je leert ook hoe je rapporten en dashboards kunt beheren en implementeren voor het delen en verspreiden van inhoud. Tot slot leer je hoe je paginated reports kunt maken in Power BI en deze kunt publiceren in een werkruimte.

Wat ga je leren?

  • Gegevens inladen, schoonmaken en transformeren.
  • Gegevens modelleren voor prestaties en schaalbaarheid.
  • Rapporten ontwerpen en maken voor gegevensanalyse.
  • Geavanceerde analysetechnieken toepassen op rapporten.
  • Rapportassets beheren en delen.
  • Paginated reports maken in Power BI.

Voor wie is de training?

Deze training is bedoeld voor data professionals en business intelligence professionals die willen leren hoe ze nauwkeurige data-analyse kunnen uitvoeren met behulp van Power BI. Ook personen die rapporten ontwikkelen om gegevens te visualiseren vanuit cloud- en on-premises gegevensplatformtechnologieën zullen baat hebben bij deze training.

Welke voorkennis heb je nodig?

Om succesvol deel te nemen aan deze training, is ervaring met het werken met gegevens in de cloud vereist. Specifiek heb je kennis nodig van kernconcepten van gegevens, werken met relationele en niet-relationele gegevens in de cloud, en kennis van gegevensanalyse- en visualisatieconcepten.

 

Breid je vaardigheden in gegevensanalyse uit met Power BI. Schrijf je vandaag nog in voor deze training!

Hoe kunnen we je helpen?