Timemanagement

De training Timemanagement is speciaal ontwikkeld voor mensen die regelmatig worstelen met hun planning en behoefte hebben aan praktische handvatten om beter te kunnen plannen in de toekomst.

Wat ga je leren?

In deze training leer je de basisvaardigheden op het gebied van structuur, planning en communicatie. Je leert hoe je prioriteiten kunt stellen, grenzen kunt aangeven en efficiënter kunt werken. Daarnaast behandelen we het belang van het onderscheiden van belangrijke en minder belangrijke taken en het maken van weloverwogen keuzes. Omdat jouw werkzaamheden niet geïsoleerd plaatsvinden, gaan we ook in op jouw rol en verantwoordelijkheden in relatie tot de rollen en verantwoordelijkheden van je collega’s met wie je samenwerkt.

  • Het stellen van betere prioriteiten.
  • Effectiever aangeven van je grenzen.
  • Efficiënter werken.

Voor wie is de training?

Deze training is geschikt voor iedereen die meer controle wil krijgen over de tijd die beschikbaar is voor het uitvoeren van taken. Gedurende twee dagen behandelen we de essentiële elementen die jouw structuur en planning beïnvloeden, en hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen. Met behulp van een persoonlijk actieplan en praktische tips ben je na de training goed uitgerust om efficiënt en effectief te werken.

Welke voorkennis heb ik nodig?

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist. Iedereen is welkom om deel te nemen en te profiteren van de training.

Hoe kunnen we je helpen?