Front-end webdevelopment training

Tijdens deze training krijg je inzicht in hoe het PRINCE2®-model is opgezet, hoe de verschillende projectactiviteiten en rollen met elkaar verbonden zijn, en hoe PRINCE2® omgaat met uitzonderingen en wijzigingen die zich altijd voordoen in een project.

Wat ga je leren?

Je leert hoe je een projectmanagementorganisatie kunt opzetten en verantwoordelijk kunt zijn voor het beheer en de planning van een project. Daarnaast leer je hoe je projectmanagementrollen definieert om ervoor te zorgen dat het project op de meest effectieve en efficiënte manier wordt uitgevoerd. De methode van “managen door uitzonderingen” speelt een sleutelrol bij het omgaan met projectkwesties. Deze training behandelt de basisprincipes van de PRINCE2®-methode en bereidt je voor op het officiële PRINCE2® Foundation, 6th Edition-examen.

Voor wie is de training?

Deze training is geschikt voor projectmanagers, medewerkers van projectondersteuning en medewerkers van kwaliteitsborging. Het is ook geschikt voor iedereen die betrokken is bij en deelneemt aan één of meerdere projecten.

Welke voorkennis heb je nodig?

Er zijn geen specifieke vereisten om aan deze training deel te nemen. Iedereen kan deelnemen en leren over de PRINCE2®-methode.

 

Bereid je voor op het PRINCE2® Foundation, 6th Edition-examen en versterk je projectmanagementvaardigheden. Schrijf je vandaag nog in voor de PRINCE2® Foundation-training!

Kunnen we je helpen?