Training Scrum Product Owner

Deze praktijkgerichte training is ontworpen om Product Owners te helpen met de volgende stap in hun carrière. De training biedt verdieping in de principes van Scrum en leert je nieuwe technieken die je dagelijks kunt toepassen.

Wat ga je leren?

Tijdens deze tweedaagse Workshop Scrum Product Owner Advanced level-training breid je je vermogen uit om een solide visie vast te stellen, hypotheses te valideren en uiteindelijk meer waarde te leveren aan je stakeholders. De training richt zich op ervaren Product Owners die hun kennis en vaardigheden willen vergroten.

Je verkent verschillende onderwerpen, waaronder stakeholdermanagement, empirisme en Scrum-principes, productstatistieken en evidence-based management. Maar ook het belang van “Done” voor duurzaam productsucces en de rol van de Product Owner bij meerdere teams en producten. Deze interactieve en ervaringsgerichte workshop omvat oefeningen en discussies, waarbij de deelnemers hun praktische kennis van Scrum en ervaring als Product Owner kunnen toepassen.

Voor wie is de training?

Deze training is bedoeld voor Product Owners, productmanagers of business-analisten die verantwoordelijk zijn voor het leveren van producten en/of diensten aan klanten. Je moet

Welke voorkennis heb je nodig?

Om deel te nemen aan deze training, is het belangrijk dat je minimaal 6-12 maanden ervaring hebt als Product Owner en gecertificeerd bent als PSPO I.

 

Neem de volgende stap in je carrière als Product Owner en verbeter je vaardigheden en kennis met de training Scrum Product Owner Advanced level-training!

Kunnen we je helpen?