Bereid je voor op morgen en leer ons team kennen

Team Yelgo is dagelijks bezig om goed opgeleide professionals te verbinden aan opdrachtgevers. Wij zijn geen standaard detacheerder. Yelgo Digitals zijn
ambitieuze online specialisten, die het verschil maken in de digitale wereld van morgen. Junior, medior en senior. Die een loopbaan lang doorgroeien via het Yelgo Development Program.

Gerben Visser Recruitment
Gerben Visser

Recruitment Consultant
gerben@yelgo.nl
06-12296056

Robbert_de_Keijzer Managing Consultant
Robbert de Keijzer

Managing Consultant | Development & Data
robbert@yelgo.nl
06-12911588


Jan-Willem directeur
Jan-Willem de Vries

Directeur | Consultant Online Marketing & Content
janwillem@yelgo.nl
06-11457922

Jelmer Founder
Jelmer Spijksma


Ben jij een gedreven digital?

Of je nu senior, medior of junior bent. Wat wordt jouw volgende stap? Sla je de bekende, veilige weg in? Of ga je richting een uitdagend carrièrepad met toekomst? Een traject waarin je jezelf blijft ontwikkelen en werkt aan de tofste projecten bij mooie opdrachtgevers. Wij zijn Yelgo. Wij weten wat professionals als jij nodig hebben in de digitale wereld van straks. Laat ons kennismaken met jou! Wie weet wat morgen ons brengt.

Ben jij een ambitieus bedrijf en op zoek naar digitale talenten?

Digitaal innoveren vraagt om visionairs, om digitale experts die verder kijken. Bij Yelgo heb je een vaste consultant die voor jou precies het talent vindt dat jij zoekt. Voor korte of lange duur. Heb je een tijdelijk project, is een medewerker voor langere termijn ziek of zoek je een collega voor langere duur? Neem vandaag contact met ons op. En kom maar op met morgen.