Bereid je voor op morgen en leer ons team kennen

Team Yelgo is dagelijks bezig om goed opgeleide professionals te verbinden aan opdrachtgevers en helpt organisaties bij digitale verandering. Onze Yelgo Digitals zijn ambitieuze online specialisten, die het verschil maken in de digitale wereld van morgen. Junior, medior en senior. Die een loopbaan lang doorgroeien via het Yelgo Development Program.

Machteld Elzinga-Veltman

Managing Consultant
machteld@yelgo.nl
06-12911588

Gosse Jorrit Kooistra
Sten Numan

Helpende hand bij digitalisering

Digitaal innoveren vraagt om visionairs, om digitale experts die verder kijken. Bij Yelgo heb je een vaste consultant die jou helpt bij het nemen van de juiste beslissingen op het gebied van digitale verandering of precies het talent vindt dat jij zoekt. Voor korte of lange duur. Heb je een tijdelijk project, is een medewerker voor langere termijn ziek of zoek je een collega voor langere duur? Neem vandaag contact met ons op. En kom maar op met morgen.

Ben jij een gedreven digital?

Of je nu senior, medior of junior bent. Wat wordt jouw volgende stap? Sla je de bekende, veilige weg in? Of ga je richting een uitdagend carrière pad met toekomst? Een traject waarin je jezelf blijft ontwikkelen en werkt aan de tofste projecten bij mooie opdrachtgevers. Wij zijn Yelgo. Wij weten wat professionals als jij nodig hebben in de digitale wereld van straks. Laat ons kennismaken met jou! Wie weet wat morgen ons brengt.