Desy Kakiay

Desy Kakiay (49, uit Assen) zocht een nieuwe uitdaging toen hij van Yelgo de vraag kreeg of zij hem daarbij konden helpen. Dat konden ze. Het resultaat? Een droombaan bij Accell. Desy vertelt.

“Veertien jaar lang werkte ik bij een ICT Consultancy bedrijf in Veenendaal. Eerst als info analist, later als product owner. Omdat het tijd werd voor iets anders, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Eén van de recruiters met wie ik in contact kwam, wees me op het bestaan van Yelgo. Niet lang daarna kreeg ik via LinkedIn van Yelgo zélf een bericht met de vraag of ze iets voor me konden betekenen. Daar stond ik wel voor open!”

“Yelgo nam echt de tijd om mij goed te leren kennen. Nadat ze me vroegen voor de functie van product owner bij Accell, hebben ze me heel goed begeleid en voorbereid op de sollicitatie. Die ging dan ook buitengewoon goed. Ik sprak met maar liefst vier mensen met verschillende functies. Dat vond ik belangrijk om een goed beeld te krijgen van de organisatie. Het waren stuk voor stuk goede en prettige gesprekken. Dat het zo’n goede match was, komt enerzijds doordat de mensen van Accell zulke spontane gesprekspartners waren en anderzijds doordat Yelgo zijn werk goed heeft gedaan. Alles klopte. Ik heb nog nooit zo’n goede en leuke sollicitatieprocedure meegemaakt.”

“Anderhalf jaar geleden ben ik bij Accell aan de slag gegaan en sinds 1 december heb ik hier een vast contract. Zo was het afgesproken en zo is het ook gegaan. Gedurende het eerste jaar volgde ik via Yelgo een training voor gevorderde product owners. Daarna had ik nog regelmatig contact met een ervaringsdeskundige van Yelgo. Dat was heel waardevol. Met de ervaringsdeskundige kon ik sparren over alles wat ik als product owner kan verbeteren in de werkwijze en aanpak bij Accell. Belangrijk, want Accell is een grote, internationale organisatie waar ik enorm veel kan leren.”

“Dat dit werk zo uitdagend is, vind ik het mooiste aan deze baan. Het is mijn taak om alle relevante data die we binnen Europa kunnen vinden, te vertalen naar hoe we ons als organisatie moeten voortbewegen.

We informeren iedereen die een rol speelt binnen het bedrijf, over alles wat maar belangrijk voor hen kan zijn. We hebben contact met collega’s door heel Europa en met werknemers van al onze afdelingen: van verfspuiters tot directieleden. Super interessant.

Data gedreven werken is al jaren mijn passie. Dat zal altijd wel zo blijven. En omdat Accell zo’n dynamische organisatie is, waar geen dag hetzelfde verloopt, zal ik me hier niet gauw vervelen. Deze baan is me op het lijf geschreven.”

Kunnen we je helpen?