Jeroen Dam

Jeroen Dam (30 uit Groningen) werkt via Yelgo als online marketeer bij Nijhuis Bouw in Assen. Hoe ontwikkelt hij zichzelf bij dit innovatieve bouwbedrijf, wat zijn de uitdagingen waar hij tegenaan loopt en waar liggen zijn ambities? Jeroen vertelt.

“Tot ik bij bij Nijhuis aan de slag ging als online marketeer, werkte ik in opdracht van verschillende klanten als SEO-consultant. Ik gaf advies, maar had geen invloed op wat de klant hiermee deed. Dat is nu anders. Bij Nijhuis krijg ik de ruimte om mee te denken over de marketingstrategie en ze geven me de middelen om plannen daadwerkelijk uit te voeren.”

“Ik zit bij Nijhuis echt goed op m’n plek. Ik heb een brede functie, ik heb veel verantwoordelijkheid en er zijn heel veel mogelijkheden. Ik kan er mijn creativiteit en strategisch denken combineren met mijn operationele taken. Wanneer ik een vraag vanuit de directie of vanuit een collega krijg, dan bekijk ik hoe ik deze met verschillende marketingexpertises kan oplossen. We hebben nog niet op elk vraagstuk een kant en klaar antwoord en daardoor blijft het uitdagend. Bovendien lopen de werkzaamheden uiteen. Soms maak ik een video, soms een brochure of een campagne in Google Ads. Beschik ik zelf niet over de skills of know-how, dan heb ik de vrijheid om specialisten in te huren.”

“Waar ik veel van leer, is het contact met collega’s over actuele projecten. Bijvoorbeeld met onze projectontwikkelaars. Bij hen vind ik de inhoudelijke informatie die ik nodig heb voor onze marketing uitingen. Ik haal veel uit deze gesprekken, ze helpen me in de juiste richting. Deze manier van samenwerken is ontzettend leerzaam.”

“Ik wil me graag verder blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Yelgo helpt mij hierbij. Iedere zes weken heb ik een gesprek met de consultant van Yelgo over mijn ontwikkeling en voortgang. Vanuit deze gesprekken heeft Yelgo geregeld dat ik via het Yelgo Development Program elke vier weken kan sparren met een coach met vakkennis. Deze coach is echt een expert op haar vakgebied, een freelancer die zelf ook opdrachten voor Yelgo uitvoert. Met haar bespreek ik inhoudelijk waar ik mee bezig ben en waar ik tegenaan loop. Dat werkt echt heel goed. Zo ontwikkel ik me steeds verder. En het mooie is dat niet alleen ik, maar ook Nijhuis daar iets aan heeft.”

Kunnen we je helpen?