Jouw test carrière start bij Yelgo!

Benut jouw potentie en ontdek het test traineeship van Yelgo! Ben jij klaar om opgeleid te worden tot software tester en vervolgens aan de slag te gaan bij een toonaangevende opdrachtgever in Noord-Nederland? In het dynamische IT-landschap van Noord-Nederland, waar jong talent schaarser is dan ooit, bieden wij de sleutel tot jouw persoonlijke en professionele groei. Op een manier die bij jou past.

In samenwerking met

         

Voor IT-talent in het noorden

In samenwerking met Connect.frl en Startel biedt Yelgo jou dé kans om een kickstart te maken in jouw carrière. Het gezamenlijke doel van Connect.frl, Startel en Yelgo? Het ontwikkelen en behouden van IT-talent in het noorden. Het traineeship is ontworpen om ambitieuze IT-talenten de kans te bieden deel te nemen aan het meest uitgebreide lesprogramma van Noord-Nederland op gebied van software testing.

Partners Connect.frl

#Unlock Your Potential

Als softwaretester ben je de cruciale schakel in het garanderen van de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van technologische producten. Bij Yelgo geloven we in jouw potentie en helpen we je deze optimaal te benutten.

Het gehele programma draait om jou. Tijdens het traineeship word je in no-time opgeleid tot volwaardig Software Tester. We starten met een TMA-analyse om jouw drijfveren en talenten in kaart te brengen. Vervolgens begin je aan een volledig verzorgde, drie maanden durende opleiding bij Startel, waarin je wordt ondergedompeld in de wondere wereld van software testen. Hierin ga je onder andere aan de slag met ISTQB, TMAP, SQL, JAVA, Agile (Scrum), en Python (PCAP).

Na deze hoogwaardige opleiding start je als Software Tester bij één van onze opdrachtgevers en werk je voor een periode van twee jaar aan innovatieve projecten. Gedurende deze periode word je volledig ondersteund door een consultant van Yelgo en volg je diverse professionele en persoonlijke trainingen om jouw potentie volledig te benutten.

 

 

 • Meest uitgebreide trainingsprogramma van Noord-Nederland!

  Startel biedt jou een kwalitatief hoogstaand programma met ervaren trainers en geaccrediteerde certificeringen, van IT tot soft skills trainingen. Gedurende twee jaar ben jij volop in ontwikkeling!

 • Gegarandeerd een vast contract en vanaf dag één word je betaald!

  Yelgo betaalt de volledige opleidingskosten ter waarde van meer dan € 14.000. Daarnaast krijg je vanaf dag één een dienstverband voor onbepaalde tijd en word je vanaf dag één al betaald.

 • Benut jouw potentie in het werkveld!

  Vanaf de vierde maand ga jij aan de slag bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers in het noorden. Je krijgt volop begeleiding vanuit Yelgo en blijft je voortdurend persoonlijk en professioneel ontwikkelen.

Zo ziet jouw traineeship eruit!

Bekijk de stappen ontdek jouw weg tot software test professional. Benieuwd naar de volledige inhoud van het programma? Vraag dan de startinformatie op via onderstaande contactgegevens.

 • Maak kennis met Yelgo!

  Na jouw aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Drachten. Tijdens dit gesprek maken we persoonlijk kennis en inventariseren we jouw wensen en ambities. De betreffende consultant van Yelgo vertelt je alle ins en outs van het traineeship.

 • Contractbespreking

  Zodra je volledig overtuigd bent van deze unieke kans, gaan we over tot het officiële gedeelte: de contractbespreking. Wij werken vanuit wederzijds vertrouwen. Vanuit dit vertrouwen bieden we jou vanaf de start een contract voor onbepaalde tijd aan, waarbij je vanaf dag één wordt betaald en direct profiteert van alle voordelen als Yelgo-collega!

 • TMA-Analyse

  Jouw persoonlijke ontwikkeling begint met de Talenten Motivatie Analyse (TMA)! De TMA helpt jou inzicht te krijgen in jouw drijfveren en talenten en vormt de basis voor jouw persoonlijke groei. Zo leren we elkaar nog beter kennen.

 • Aan de studie!

  Welkom in de wondere wereld van software testen! Jij gaat je verdiepen in een grote diversiteit aan onderwerpen. Zo ga je aan de slag met onder andere ISTQB, TMAP, SQL, JAVA, Agile (Scrum), Python (PCAP) en nog veel meer! Bovendien verzorgen we soft skill trainingen, zodat je volledig voorbereid en met vertrouwen kunt beginnen aan je toekomstige opdrachten.

 • Aan de slag!

  Na de eerste drie maanden van theoretische verdieping start je vanaf de vierde maand bij een toonaangevende organisatie! Hier breng je vervolgens twee jaar door, waarin je praktijkervaring combineert met de kennis die je hebt opgedaan. Wees gerust, onze ondersteuning is er van start tot finish.

  Bovendien krijg je de mogelijkheid om je soft- en hard skills verder te ontwikkelen met doorlopende trainingen bij Startel. Aan het einde van deze tweejarige periode voeren we samen met de opdrachtgever een evaluatie uit. Bij een positieve evaluatie krijg je de kans om in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Certificeringen

Join the Community

Samen met de andere trainees vorm je een hechte groep van high potentials met wie je ervaringen uitwisselt en kennis vergroot. Daarnaast staat er een team van consultants voor je klaar en profiteer je van het netwerk van Yelgo vol met interessante organisaties, IT-specialisten en kennis seminars.

Join the community, deel je kennis en bouw gezamenlijk aan jouw toekomst als software test professional!

Herken jij jezelf in onderstaande?

 • Je hebt een hbo of wo diploma in de richting van ICT, Business & IT, of vergelijkbaar.
 • Je hebt maximaal twee jaar werkervaring.
 • Je bent leergierig én hebt de drive je te specialiseren binnen de wereld van software testing!

Vraag dan nu startinformatie aan voor het eerstvolgende traineeship!

 

Roadmap

Nieuwsgierig naar welke onderwerpen worden behandeld? Of wil je weten welke certificaten je kan behalen? Er staat een visuele roadmap voor je klaar. Vraag hem nu vrijblijvend aan!

Roadmap aanvragen

 

Startinformatie aanvragen!

#UnlockYourPotential

Volg ons

In samenwerking met

 

 

 

 

Vragen? Neem contact

met ons op!

Heb jij vragen over de inhoud van het programma, wil je een kennismaking inplannen of ben je benieuwd of het traineeship bij je past? Vul het contactformulier in of neem contact op met Gosse Jorrit via 06- 233 236 62 of gossejorrit@yelgo.nl

Gosse Jorrit Kooistra
Directeur
06 233 236 62 gossejorrit@yelgo.nl
Contactformulier

 

 

Kunnen we je helpen?