Online Marketing, Content, Development of Data

Is een collega uit jouw team zwanger of langdurig ziek? Dan sta je voor een uitdaging. Je zoekt een tijdelijke vervanger tijdens het zwangerschapsverlof of tot je collega beter is. Maar waar vind je op korte termijn een ervaren digitale professional die je voor een korte periode of op basis van interim kunt inzetten? Denk aan Yelgo. Wij regelen tijdelijke inzet voor functies zoals een Online Marketeer, Content Marketeer, E-commerce specialist, Front-end Developer, Back-end Developer of Marketing Manager.

Oplossing bij verlof, ziekte of sabbatical

Bij Yelgo helpen we organisaties bij het groeien van hun online teams. Voor lange en korte termijn. Een flexibele manier om een professional in te zetten tijdens bijvoorbeeld zwangerschapsverlof. Maar ook handig wanneer je SEA Specialist langdurig ziek is, wanneer je E-commerce Manager een sabbatical neemt om op wereldreis te gaan of je PHP Developer een nieuwe baan heeft. Dan kun jij tijdelijk iemand inzetten tot er vervanging is. En als je een groot project hebt binnengehaald, kun je tijdelijk je capaciteit verhogen.

Yelgo Digitals

Wij hebben een groot netwerk van digitale professionals op het gebied van content, online marketing, development en data. Vooral in Friesland, Groningen en Drenthe, maar ook voor Overijssel en andere provincies in Nederland denken we graag met je mee. Soms zijn deze professionals al in dienst bij Yelgo. Dat zijn onze Yelgo Digitals. Zij zijn gewend om snel te schakelen en zich aan te passen aan het DNA van een organisatie of team. Bovendien ontwikkelen zij zich elke 12 weken door middel van ons Development Program. Tomorrow People! Daarmee haal je twee keer zoveel kennis in huis, doordat zij morgen weer een stap verder zijn dan vandaag.

Ondersteuning in werving

Heb jij een specifieke vacature, maar nog niet een geschikte kandidaat? Ook dan ben je bij Yelgo aan het goede adres. Wij ondersteunen graag in je werving om op die manier op tijd een geschikte kandidaat te vinden die jouw collega tijdelijk kan vervangen. Samen stemmen we de begin- en einddatum af, zodat er ook ruimte (of mogelijkheid) is voor een goede overdracht tussen je collega en de tijdelijke vervanger. Wil je de werving zelf doen, maar weet je niet zeker of je op tijd een vervanger gaat vinden? Laat ons parallel aan je eigen search aan de slag gaan. We werken op basis van no cure no pay.

Tarief tijdelijke vervanging

Wil je tijdelijk een digitale professional inzetten via Yelgo? Wij sturen vooraf een voorstel voor het tarief, al vanaf €40,00 per uur (exclusief BTW en eventuele reiskosten).

Contact binnen één werkdag

Meer weten of een concreet voorstel ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. 

Dit is waarom opdrachtgevers voor Yelgo kiezen

  • Groot netwerk van digitale professionals;
  • Specialistische kennis van digitale verandering;
  • Praktisch advies en begeleiding;
  • Advies bij concretiseren behoefte en vacature;
  • Flexibele inzet van Yelgo Digitals;
  • Actuele kennis van online.

Meer weten over digitale verandering?
Bel, mail of app Gosse Jorrit. Hij denkt graag met je mee.

Gosse Jorrit Kooistra

Meer weten over tijdelijke capaciteit?
Bel, mail of app Machteld. Zij helpt je graag.

Machteld Elzinga-Veltman

Managing Consultant
machteld@yelgo.nl
06-12911588