De gezichten achter Yelgo:

Hylke Bosma

Bij Yelgo geloven we dat mensen het beste tot hun recht komen als ze hun volledige potentie kunnen benutten. Om onze dienstverlening, positionering en identiteit verder te versterken hebben we ons team sinds kort versterkt met Hylke! Hylke is sinds afgelopen december werkzaam als Marketeer bij zowel Startel als Yelgo. Benieuwd naar Hylke en zijn verhaal? Lees dan snel verder!

Ik ben Hylke Bosma, 24 jaar en ik woon in Roden. Sinds kort ben ik werkzaam als Marketeer voor Yelgo en Startel. Naast mijn baan als Marketeer, ben ik doordeweeks voornamelijk ’s avonds in de sportschool te vinden. Ik ben fanatiek in groepslessen zoals Bodypump, Grit, en Tabata. Deze soorten sportlessen zijn wellicht minder bekend, maar dragen zeker bij aan een fitte levensstijl. Door regelmatig te sporten, werk ik niet alleen aan mijn fysieke fitheid, maar omarm ik ook mentale gezondheid.

Mijn duik in de wereld van marketing startte met twijfels na mijn middelbare school. Ik stond voor de uitdagende keuze van mijn opleiding. Na een zorgvuldige overweging besloot ik de weg van Marketing & Communicatie in te slaan op het Noorderpoort College. Die keuze opende de deur naar een wereld van mogelijkheden, en zeven jaar later stond ik trots met een talent award in de hand als afgestudeerde van de HBO opleiding Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in juli 2023.

Na het succesvol afronden van mijn diploma, heb ik besloten om praktijkervaring op te doen en ben ik gestart met mijn zoektocht naar een boeiende werkplek. Het sollicitatiepad bracht me in contact met Machteld bij Yelgo, waar we aanvankelijk spraken over een mogelijke detacheringsopdracht bij externe partijen. Tot mijn vreugde kwam er een interne vacature ter sprake, specifiek bij Yelgo en Startel. En zo geschiedde het.

Mijn verhaal begint nu echt, en ik kijk ernaar uit om mijn passie voor marketing verder te laten bloeien in deze nieuwe uitdaging. De verscheidenheid aan taken bij zowel Yelgo als Startel spreekt me enorm aan. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, waardoor geen enkele dag hetzelfde is.

Een quote die bij mij past is: 𝗗𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗲 𝗸𝗹𝗲𝗶𝗻𝗲 𝗲𝘅𝘁𝗿𝗮 𝘀𝘁𝗮𝗽 𝘀𝘁𝗮 𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗼𝗽 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝘀𝘁.💪Hiermee bedoel ik dat door een kleine extra inspanning te leveren, je jezelf onderscheidt en een voorsprong creëert ten opzichte van anderen. In mijn benadering als individu en in mijn werk ben ik een groot voorstander van het nemen van die extra stap, omdat het niet alleen mijn persoonlijke ontwikkeling bevordert, maar ook een positieve impact heeft op projecten en doelen.

Het meest waardevolle advies dat ik tot nu toe in mijn carrière heb ontvangen, is om altijd mezelf te blijven en mijn grenzen aan te geven. Hierdoor blijf ik authentiek en lever ik een bijdrage die past bij mijn waarden en doelen. Het ondersteunt me bij effectieve communicatie en het behouden van een gezonde balans tussen uitdagingen aangaan en mijn welzijn bewaken. Deze leidraad pas ik dagelijks toe, waardoor ik zowel professioneel als persoonlijk in evenwicht blijf.

Deze waarden komen duidelijk naar voren in de bedrijfscultuur van zowel Yelgo als Startel. Wat deze organisaties onderscheidt, is hun toewijding aan jou als individu. Hier staat niet alleen je professionele ontwikkeling centraal, maar wordt ook erkend dat jouw persoonlijke groei van onschatbare waarde is. Beide bedrijven creëren een omgeving waarin je wordt aangemoedigd om je eigen volledige potentieel te benutten, en waarin je de ruimte krijgt om je unieke talenten en vaardigheden te ontplooien.

Ben jij ook klaar om die extra stap te zetten en wil je in contact komen? Je kan mij bereiken per e-mail ✉️ via hylke@yelgo.nl.

Yelgo updates
Bekijk alle updates
Hoe kunnen we je helpen?