De gezichten achter Yelgo:

Jelle de Graaf

Maak kennis met onze nieuwe collega, Jelle!
Jelle werkt inmiddels al een aantal weken als consultant bij ons, dus het is hoog tijd om hem aan jullie voor te stellen.

šŸ‘‹ Hallo, ik ben Jelle de Graaf, 25 jaar en afkomstig uit het prachtige IJlst.

Voetbal is altijd mijn passie geweest; het is als een rode draad door mijn opleiding en werk gelopen. In mijn jeugdjaren speelde ik bij SC Heerenveen en Cambuur. Op mijn 20e ben ik vertrokken naar Amerika, waar ik een jaar heb mogen voetballen en studeren aan Life University in Atlanta. Wat een geweldige ervaring was dat! Daarna heb ik mijn opleiding Commerciƫle Economie voor topsporters afgerond aan de Johan Cruyff Academie in Nederland.

Deze reis was een groot avontuur dat mijn kijk op de wereld enorm heeft verbreed. Ik durf eigenlijk wel te zeggen dat het me voor een groot deel heeft gevormd tot de persoon die ik nu ben. Ik heb geleerd dat je altijd het positieve moet blijven inzien. Ook heb ik geleerd dat je mensen om je heen moet verzamelen die je verder kunnen brengen, en dat als je echt iets wilt, je er gewoon 100% voor moet gaan.

En zo kwam ik bij Yelgo terecht. Ik was op zoek naar een salesfunctie met de perfecte balans tussen kantoor en het veld. Na enkele gesprekken met Gosse Jorrit was ik overtuigd. Het leidde me naar dit geweldige team waar ik nu elke dag deel van uitmaak. Het voelde meteen goed, en dat gevoel is alleen maar sterker geworden.

Als consultant bij Yelgo draait alles om de mensen om me heen. Collega’s, medewerkers en werkgevers inspireren me om waarde te creĆ«ren en ondersteuning te bieden waar dat nodig is. Mijn doel in mijn werk? Altijd streven naar een win-win-win situatie. Ik kijk ernaar uit om de komende tijd geweldige relaties op te bouwen en veel win-win-win situaties te creĆ«ren.

Ben jij klaar om te ontdekken hoe we samen waarde kunnen creĆ«ren? Laten we het gesprek aangaan – een kop koffie is een goed begin!Ā  Ik ben telefonisch bereikbaar via 06- 261 914 81 of per e-mail via jelle@yelgo.nl! ā˜•šŸš€

Yelgo updates
Bekijk alle updates
Kunnen we je helpen?