1e editie Yelgo seminar 'Welkom in de wereld van data' groot succes

Donderdag 23 mei was het dan eindelijk zover. Na vele uren van voorbereiding en regelwerk, vond de eerste editie van het Yelgo seminar ‘Welkom in de wereld van data’ plaats. De aanmeldingen kwamen de afgelopen weken binnen en het aantal bezoekers van de seminar overtrof onze verwachtingen.

https://www.youtube.com/watch?v=cCPcSrNWWgk


Van starters tot gevestigde namen

De bezoekers van het seminar waren heel divers op het gebied van werkervaring en toepassing van data binnen de organisatie. Zo zagen we starters die de eerste stappen zetten als het gaat om analyse en interpretatie van data, maar ook gevestigde namen die binnen of met teams van dataspecialisten werken. Hierdoor ontstond een goede mix en was de sfeer professioneel en inspirerend, zoals ook bij Yelgo past.

Jan-Willem de Vries, directeur Yelgo: “Data hangt samen met digitale transformaties. Dit doe je niet alleen, maar hier heb je een ‘ecosysteem’ voor nodig. Vanuit Yelgo willen we graag een aanzet doen om dit ‘ecosysteem’ te creëren voor de mensen die daar mee bezig zijn.”

De middag werd geopend door Jan-Willem die eveneens gastheer was tijdens het seminar. Daarna gaf hij het woord aan een aantal interessante sprekers die op het gebied van data al grote stappen hebben gezet. Ook vond er een panelgesprek plaats, waarin een interessante discussie ontstond over data, privacy en marketing. Meer informatie over het programma en de sprekers kun je bekijken in een eerder bericht over het seminar.

Foto’s seminar

Meer weten?

Wil jij meer weten over de 1e editie van het Yelgo seminar? Of ben je benieuwd naar wat Yelgo voor jou kan betekenen?

Laat het ons weten!

Yelgo updates
Bekijk alle updates
Hoe kunnen we je helpen?