De gezichten achter Yelgo: Jan-Willem

Wie zijn wij?

Bij Yelgo werken we met een sterk team, om de beste matches te maken voor onze digital talents en opdrachtgevers. We vinden het erg belangrijk dat het duidelijk is wie de gezichten achter Yelgo zijn. Vandaag vroegen wij Jan-Willem om te vertellen wie hij is, wat hij doet en hoe hij van waarde is voor Yelgo.

Jan-Willem directeurWie ben je en wat is je functie bij Yelgo?

Ik ben Jan-Willem en ik ben één van de oprichters van Yelgo. Ik houd me met veel processen bezig, maar ik help vooral ambitieuze opdrachtgevers die professionals met ervaring en talent zoeken. Dit doe ik door onze eigen online digitals bij ze te detacheren. Tegelijkertijd betekent dat ik online digitals help aan mooie opdrachten waar ze hun kennis kunnen delen, kennis verrijken en zichzelf dus blijven ontwikkelen. Win-win klinkt zo populair, maar is in dit geval wel de juiste conclusie.

Wat vind je het meest interessant binnen je functie?

De mogelijkheid om invulling te geven aan de kansen en mogelijkheden die ik dagelijks signaleer. Ik heb veel contact met zowel opdrachtgevers als online digitals. Ik probeer hen met elkaar te verbinden, zodat ook zij elkaar versterken wat weer bijdraagt aan de ontwikkeling van beide. Op die manier probeer ik altijd onze dienstverlening uit te bouwen, zodat deze past bij de wensen van onze doelgroepen.

Hoe ben jij bij Yelgo terecht gekomen?

Een tijd geleden raakte ik in gesprek met Jelmer Spijksma, inmiddels één van mijn compagnons. We deelden dezelfde zienswijze op de ontwikkelingen van de mens in combinatie met de kansen in het digitale domein. De pay-off “Tomorrow People” is gebaseerd op onze filosofie:“Morgen een stapje verder dan vandaag.”
Persoonlijke ontwikkeling is naar mijn idee daarin de meest belangrijke factor. Jelmer en ik lagen erg op één lijn en we wilden graag samen een organisatie bouwen zoals Yelgo nu is en wordt. Want ambities zijn er volop!

Wat wil je graag bereiken met Yelgo?

Mijn ambitie is tweeledig, maar het belangrijkste is dat we inzicht krijgen in talenten en eigenschappen van online digitals. Door het bieden van de juiste coaching, willen we deze eigenschappen en talenten verder laten ontwikkelen. Zo zorgen we ervoor dat mensen gemotiveerd aan de slag kunnen gaan met mooie opdrachten.
Voor online digitals wil ik de meest aantrekkelijke werkgever worden voor afwisselende detacheringsprojecten en professionele zelfontwikkeling.

Vanuit organisaties gezien wil ik bekend staan als dé specialistische detacheerder voor online digitals in Nederland. Ik kan niet ontkennen dat ik nu al ontzettend trots ben op het feit dat steeds meer online digitals en organisaties ons al zo zien, benaderen en met ons samenwerken.

Hoe is de werksfeer bij Yelgo?

Fantastisch! En natuurlijk ben ik niet geheel objectief, maar ik ervaar het wel degelijk zo. Bijna dagelijks zie ik, samen met mijn collega’s, de voortgang van Yelgo. Denk hierbij aan de ontwikkelingen van de Yelgo Digitals die gedetacheerd zijn en de voortgang die we boeken. Natuurlijk is het hard werken, maar vele high fives heb ik al uitgedeeld. Ik ben van nature enthousiast, maar kan echt blij worden zodra een online digital weer op een kennismakingsgesprek gaat. Daar begint het immers het mee.

Persoonlijke anekdotes en/of quotes?

Jeetje, tegeltjes wijsheden… Er zijn wel twee uitspraken die ik regelmatig deel.

1. Zonder wrijving geen glans
2. Het gedrag van een ander is een spiegel van jezelf.

Niet alles gaat vanzelf en soms mag een proces of situatie best wel wat wrijving ondervinden. Op die manier kom je vaak tot de beste oplossingen of uitkomsten.

En wat betreft gedrag. Ik ben ooit begonnen in de horeca en werk nog steeds alle dagen met mensen. Ik vind dat fantastisch en heb ontzettend veel geleerd. Het begint bij jezelf, je bepaalt immers zelf hoe je je dag begint en doorloopt. Je eigen gedrag heeft invloed op het gedrag van een ander, wees je daarvan bewust en doe er je voordeel mee!

Ook werken bij Yelgo?

Zie jij jezelf ook werken bij Yelgo? Dan heb je geluk! Yelgo groeit en daarom zijn we op zoek naar een Managing Consultant ter uitbreiding van een heel leuk team! Bekijk het filmpje en check de vacature.

Yelgo groeit! Wij zoeken een Managing Consultant. Check de vacature!

VACATURE | MANAGING CONSULTANT | 32-40 UUR | DRACHTEN & LEEK |Yelgo groeit en daarom is Jan-Willem op zoek naar een Managing Consultant ter uitbreiding van een heel leuk team! Check de video en bekijk de vacature via: https://www.yelgo.nl/vacature/managing-consultant-32-40-uur/

Geplaatst door Yelgo op Donderdag 12 juli 2018