Een Yelgo Digital in beeld: Esther

Hoe is het om een echte Yelgo Digital te zijn?

Esther communicatie functieRegelmatig lichten wij een Yelgo Digital voor je uit. Op deze manier krijg je een goed beeld van hoe het is om via Yelgo aan de slag te gaan. Dit keer is het Esther. Ze is net afgestudeerd en werkt via Yelgo bij een waterschap in Noord-Nederland, ter ondersteuning van het communicatie team. Wij vroegen aan haar wat ze precies doet en wat ze van werken via Yelgo vindt.

Hoe is het om een echte Yelgo Digital te zijn?

Ik vind het tot nu toe erg tof om een Yelgo Digital te zijn! Ik ben nog niet zo lang afgestudeerd, dit maakt het ook wel spannend. Yelgo is een jong en dynamisch bedrijf. Ik denk dat ze daardoor goed begrijpen wat jonge digitals nodig hebben en hoe ze jonge digitals verder kunnen helpen. Daarnaast vind ik het erg tof om mezelf verder te kunnen ontwikkelen dankzij het Development Program. Yelgo denkt en groeit met je mee, dat is heel fijn in een snel veranderende branche.

Wat was de situatie binnen het bedrijf voordat Yelgo/jij in beeld kwam?

Ik werd gebeld door Yelgo dat ze een potentiële opdrachtgever voor mij hadden. Er was daar dringend behoefte aan extra capaciteit. Daarom word ik ingezet om zo een goede ondersteuning te zijn binnen het content en communicatieteam.

Hoe zorg je dat je van waarde bent binnen je functie?

Ik stel veel vragen en ik observeer mijn nieuwe collega’s goed. Hierdoor leer ik erg veel en ben ik van waarde! Daarnaast wil ik overal helpen en pak ik dingen zoveel mogelijk zelfstandig op. Ook probeer ik de social media kanalen eigen te maken. Ik wil laten zien dat ik zelfstandig ben en dat collega’s de werkzaamheden aan mij kunnen toevertrouwen.

Kan jij kort omschrijven hoe je bij Yelgo terecht gekomen bent en hoe je dat hebt ervaren?

Ik heb in eerste instantie gesolliciteerd op een andere vacature van Yelgo. Dit was geen match, maar Yelgo heeft wel contact met mij gehouden. Ze dachten actief met mij mee en wilden me graag een kans bieden. Als je net bent afgestudeerd, is dit erg fijn.
Een tijdje later werd ik gebeld door Yelgo voor deze job en nu zit ik hier alweer een aantal maanden.

Kun je beschrijven wat je mooi vindt aan (de dienstverlening van) Yelgo?

De persoonlijke aanpak vind ik fijn. Je bent geen nummer, maar echt iemand die een kans wordt geboden. Daarnaast denken ze met je mee op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals de doorgroeimogelijkheden in bepaalde takken van de digitale communicatie. Ook is Yelgo goed bereikbaar en kan ik altijd bij ze terecht als er iets is.

Esther
Content Marketeer

Word ook een Yelgo Digital