De gezichten achter Yelgo:

Sten Numan

Bij Yelgo werken we met een sterk team, om de beste matches te maken voor onze digital talents en opdrachtgevers. We laten je graag kennis maken met de mensen in ons team die dit mogelijk maken. Vandaag stellen we daarom onze collega Sten aan je voor. We vroegen hem om te vertellen over zichzelf en zijn werk bij Yelgo. Maak kennis met Sten!

 

Wie ben je en wat is je achtergrond?

Mijn naam is Sten Numan en ik ben 26 jaar. Ik ben opgegroeid in Beetsterzwaag en op dit moment woon ik in Leeuwarden, waar ik voor mijn studie Ondernemerschap & Retail Management ruim twee jaar heb gewoond. Op dit moment ben ik druk aan het verbouwen om eind dit jaar in Drachten te gaan wonen. Tijdens mijn studie heb ik verschillende bijbanen gehad, wat is begonnen in de spoelkeuken bij een restaurant in Beetsterzwaag. Vervolgens ben ik doorgegroeid en de bediening ingestapt wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een leidinggevende functie. Daarna heb ik heb ik enkele jaren gewerkt op de marketing afdeling bij een grote autodealer in het noorden van Nederland. Ik richtte mij daar op de online marketing. Marketing heeft mij vanaf de middelbare school al erg geboeid en ik vind het nog steeds heel erg interessant om hiermee bezig te zijn.

 

Wat is jouw functie bij Yelgo?

Bij Yelgo werk ik als consultant. Een functie waar ik het afgelopen half jaar langzamerhand in ben gegroeid. Dankzij mijn collega’s leer ik het vak steeds beter kennen en zie ik steeds meer leuke uitdagingen in het vak. Binnen Yelgo ga ik mij richten op de Business Unit online marketing. Een vakgebied waar ik erg graag over praat en over spar met kandidaten en opdrachtgevers. Als consultant vind ik het vooral leuk om de 360 graden rol op mij te nemen door zowel met kandidaten als met opdrachtgevers in gesprek te zijn en vanuit daar vraag en aanbod samen te brengen.

Hoe ben je bij Yelgo terecht gekomen?

In mijn zoektocht naar een leuke afstudeerstage kwam ik Yelgo meerdere keren tegen op LinkedIn. Tijdens mijn bijbaan bij de autodealer merkte ik dat ik graag eens wilde ervaren hoe het is om bij een kleinere organisatie aan de slag te gaan. Na een goede eerste kennismaking in november 2021 met de toenmalig directeur was de klik er meteen. Uiteindelijk ben ik in februari 2022 begonnen met mijn afstudeerstage bij Yelgo. In die periode werkte ik 4 dagen bij Yelgo en draaide ik volledig mee als consultant. Eén dag in de week hield ik mij bezig met mijn onderzoek voor school. Dit schoot er wel vaak bij in omdat ik het werken veel leuker vond.

Wat vind je het leukste aan je functie bij Yelgo?

Het leukste bij Yelgo vind ik om zowel met opdrachtgevers als met klanten in contact te zijn. Het sparren met klanten en er achter komen wat hen drijft en waar ze naar toe willen vind ik erg leuk. Ook ga ik graag met opdrachtgevers in gesprek over hun wensen en om van hen een ‘kijkje in de keuken’ te krijgen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen, wielrennen, mountainbiken en af te spreken met vrienden. Hoewel het op dit moment vrij rustig is op mijn Strava ga ik dit nadat mijn verbouwing klaar is zeker weer oppakken.

Wat is je ambitie binnen Yelgo?

Bij Yelgo wil ik graag aan werken aan het uitbouwen van de online marketing Business Unit en het uitbreiden van ons netwerk in Noord-Nederland. Zodat bedrijven direct bij ons aan de bel trekken wanneer ze met een online marketing vraagstuk zitten.

Zit je met een marketingvraagstuk of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de marketingwereld. Laten we met elkaar in gesprek gaan. Ik ben beschikbaar voor een kop koffie en een leuk gesprek! Je kan mij bereiken via sten@yelgo.nl of 06 122 960 56.

Yelgo updates
Bekijk alle updates
Kunnen we je helpen?