5 redenen waarom werken via een specialistische detacheerder een goed idee is!

Ben jij op zoek naar een toffe uitdaging binnen het digitale domein? Denk bijvoorbeeld aan een e-commerce specialist, front-end & back-end developer of content marketeer. Zoek niet verder en sluit je aan bij Yelgo. Wij zijn geen traditionele detacheerder. Wij zijn niet van gisteren: onze professionals benutten hun volledige potentieel.
Yelgo maakt werk van jouw succes in de digitale wereld. Wij van Yelgo adviseren natuurlijk Yelgo als specialistische detacheerder 😉 Maar we geven je wel even 5 goede redenen om voor Yelgo te kiezen!

1. Development program

Met ons Development Program stap je in een future-proof carrièrepad van werken en jezelf doorontwikkelen. Een loopbaan lang sparren met topcoaches, e-learning, evaluatie en werken aan toffe online projecten.

 2. Werken met top coaches

Zijn er doelstellingen die je wilt halen? Goed zo! Bij Yelgo vinden we ambitie belangrijk en dit juichen we toe. Daarom bieden wij de mogelijkheid om met coaches in gesprek te gaan en een plan te maken. Door te werken volgens dit plan, kun jij jezelf maximaal uitdagen en optimaal ontwikkelen. Werk, groei en ontwikkel jezelf sky-high!

3. Jobs op junior, medior en senior niveau

Bij Yelgo bieden we verschillende jobs aan binnen het digitale domein op verschillende niveaus. Ben jij nú wellicht een junior die net afgestudeerd is? Dat kan natuurlijk snel veranderen met alle ervaring, coaching en ambitie die je hebt. Binnen de kortste keren ben jij wellicht op het niveau van een medior of zelfs een senior. Dit is allemaal mogelijk met de juiste ambities in combinatie met onze future-proof cyclus van coaching en e-learning.

4. Persoonlijke communicatie

Bij Yelgo werken we met een team van enthousiaste en gedreven mensen. Hierdoor kunnen wij veel persoonlijke aandacht bieden aan onze kandidaten. De lijnen zijn kort en daardoor zijn we mogelijke problemen altijd voor. Een goede focus op het werk voor onze Yelgo digitals staat voorop. Geen afleiding, waardoor jij als digital talent jezelf optimaal kunt ontwikkelen en uitdagen.

5. Netwerken op een hoog niveau

Bij Yelgo leggen we de lat hoog op het het gebied van werk. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je als digital talent kunt sparren met andere talenten uit het vak. Vanuit Yelgo worden met regelmaat leuke en inspirerende activiteiten gepland. Hierdoor heb jij genoeg mogelijkheden om goed te netwerken met andere Yelgo digitals en high-potentials binnen je vakgebied.

Ga jij de uitdaging aan via Yelgo?

Ben jij een digital met een uitstekend trackrecord? Of ben je een aanstormend digital talent? Heb je bovendien de drive en energie om jezelf steeds opnieuw uit te vinden? Ga de uitdaging aan bij Yelgo. Wij weten wat je als professional nodig hebt voor de vraagstukken van morgen. Ontwikkel jezelf en werk tegelijk aan toffe projecten!

Bekijk alle vacatures

Yelgo updates
Bekijk alle updates
Kunnen we je helpen?