‘Yelgo wist eerder welke toffe baan bij mij past dan ik’

Met lood in je schoenen naar je werk toegaan? Dat is nooit de bedoeling. Wij ontdekken jouw dromen, je doelen en ook je eigenaardigheden. Zodat we dé opdracht voor je vinden waar jij iedere dag fluitend naartoe gaat. Zoals voor Renske de Roos. Onze Yelgo Digital die niet op haar plek zat bij haar vorige opdracht en nu helemaal gelukkig is bij INDI.nl. Renske: ‘Het is fijn dat Yelgo precies wist wat ik nodig had. Nu heb ik elke dag een berg aan energie en ik krijg alle vrijheid om mijn kwaliteiten en creativiteit in te zetten.’

Samen op zoek naar een passende uitdaging

Een echte kantoorbaan, zo omschrijft Renske haar vorige opdracht: ‘Ik kwam niet goed tot mijn recht en dacht al vrij snel: ik ben hier niet gelukkig.’ Renske besloot het er niet bij te laten en kaartte het gelijk aan. Daarmee zei Renske haar contract op, zonder uitzicht op een nieuwe. Renske: ‘Het was mijn eigen risico, maar Gwendy – contactpersoon bij Yelgo – was juist ontzettend behulpzaam. Samen gingen we de zoektocht naar een nieuw avontuur aan.’ Daarbij was niet alleen Renske geholpen, maar vond Yelgo ook voor haar vorige opdrachtgever een betere match.

Elkaar echt goed leren kennen

Gwendy en Renske hebben na het besluit veel gesprekken gevoerd. Bijvoorbeeld tijdens één van de evaluatiegesprekken die Yelgo Digitals standaard voeren. Renske: ‘Ze vroeg mij het hemd van het lijf. Wat wil je, waar droom je van en wat heb je nodig? Maar ze vroeg ook waar ik een hekel aan heb. Waardoor ze direct doorhad dat ik meer vrijheid in mijn werk nodig had.’

Yelgo stopt pas bij een match 

Renske kreeg al vrij snel de vacature voor Content Marketeer bij INDI.nl onder ogen: ‘Ik zag het niet zitten. Weer zo’n mannenbrache dacht ik. Tot Gwendy mij belde en zei: ik ben bij ze langs geweest en ze zoeken jou! Ondanks mijn twijfels over de branche keek Gwendy verder. Ze zag een zelfsturende organisatie die een zelfstandige professional zocht. Ja, Gwendy heef mij goed in de smiezen’.

Jezelf ontwikkelen tijdens het Development Program

Ons Development Program biedt Yelgo Digitals de mogelijkheid om te leren van professionals die gepokt en gemazeld zijn in de online wereld. Renske ging aan de slag met de tone of voice van INDI.nl en heeft met behulp van een expert een helder document opgesteld. Renske: ‘Ook INDI.nl plukt de vruchten van dit programma. Met een heldere tone of voice kan ik de interne en externe communicatie beter op elkaar aan laten sluiten. De eerste stap is het herschrijven van onze webteksten’.  

Wil jij ook een opdracht vinden die echt bij jou past?

Yelgo updates
Bekijk alle updates
Kunnen we je helpen?