Yelgo development programVertel ons jouw wens
Na de eerste maand als Yelgo Digital bepalen we samen de inhoud van het Development Program. Op basis van wat jij wil leren en wat jouw opdrachtgever nodig heeft. Is het bijvoorbeeld voor de opdracht belangrijk dat je je kennis verdiept of verbreedt? 

Wij koppelen je aan een coach
Aan de slag! In een periode van 12 weken ga je samen met één van onze experts aan de slag met jouw leerdoelen. Dat kan van alles zijn: je leert alles over Google Ads, verbetert je leiderschapsvaardigheden of je verdiept je in een nieuwe programmeertaal.

Je wordt één op één bijgespijkerd
Ieder traject is maatwerk en jouw coach maakt echt tijd vrij voor jou. Je kan contact hebben via videobellen of de coach komt bij je langs. Sommige Yelgo Digitals volgen een e-learning en anderen krijgen les uit een boek. Alles kan en alles mag.

Daag jezelf opnieuw uit in de wereld van morgen
Elk kwartaal sluit je af met je coach. Je kijkt terug op je resultaten en evalueert jouw ontwikkeling. Samen kijken jullie vooruit en je formuleert een nieuw doel. En een nieuw doel betekent misschien wel een nieuwe coach. Maar je kunt ook kiezen om je nog meer te verdiepen in je huidige doel.

Interesse?
Wij helpen je graag aan een uitdagende opdracht.

Laten we kennismaken