De gezichten achter Yelgo:

Gosse Jorrit Kooistra

Bij Yelgo werken we met een sterk team, om de beste matches te maken voor onze digital talents en opdrachtgevers. We vinden het erg belangrijk dat het duidelijk is wie de gezichten achter Yelgo zijn. Vandaar dat we onze nieuwe directeur Gosse Jorrit hebben gevraagd zichzelf voor te stellen. Wie is Gosse Jorrit? En wat is zijn drijfveer om Yelgo te runnen?

Mijn naam is Gosse Jorrit Kooistra en ben woonachtig in Leeuwarden. Geboren in Beetsterzwaag, opgegroeid in Opeinde en naast Leeuwarden heb ik ook nog een tijdje in Groningen gewoond. Direct na afronding van de studie Bedrijfskunde MER aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden ben ik in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen.

Ruim 8 jaar heb ik gewerkt voor een detacheringsorganisatie gericht op de bemiddeling van hoogopgeleide technici. Vanuit een rol als Consultant heb ik de kans gekregen een kantoor in Groningen te leiden als Regiomanager om vervolgens een landelijke rol te vervullen gericht op de interne organisatie. Na deze leerzame periode ontstond de kans om als directeur bij Yelgo aan de slag te gaan. Sinds begin september ben ik in deze rol werkzaam. De eerste periode heb ik als erg positief ervaren, er ligt een mooie basis om op verder te bouwen!

Wat is jouw functie bij Yelgo?
Mijn rol is die van directeur, waarin ik verantwoordelijk ben voor de dagelijkse leiding van Yelgo. Een uitdagende functie waarbij ik de kans heb samen met een mooi team dagelijks te bouwen aan een duurzaam netwerk van digitale professionals en opdrachtgevers

Wat vind je het leukste aan je functie bij Yelgo?

Het is erg uitdagend om samen met het team de koers van Yelgo te bepalen om vanuit daar onze ambities na te streven. Ik krijg veel energie van mijn collega’s. Een gedreven en energiek team dat enthousiast is over het vak arbeidsbemiddeling en zich kan identificeren met onze werkwijze.

Daarnaast blijft de dynamiek binnen de arbeidsbemiddeling iets dat goed bij mij past. Zodra de ambitie van een medewerker en die van een opdrachtgever samenkomt, geeft me dit een voldaan gevoel. Om medewerkers en opdrachtgevers hierin te begeleiden en van toegevoegde waarde te zijn in dit proces blijft prachtig!

Wat wil je graag bereiken met Yelgo?

Allereerst willen we verder bouwen aan Yelgo in het Noorden, waarbij we de meest aantrekkelijke werkgever willen zijn voor zowel digitale professionals als interne collega’s. Daarnaast willen we een gerenommeerde partij zijn voor organisaties die op zoek zijn naar vakinhoudelijke professionals binnen het digitale werkveld.

Dit wil ik bereiken door op een persoonlijke wijze langdurige samenwerkingen aan te gaan met zowel collega’s als opdrachtgevers. En vooral door te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van onze gedetacheerde medewerkers. Dit kan op verschillende manieren, maar voor ons is maatwerk belangrijk. Vanuit de persoonlijke ambitie en ontwikkeling van onze digitals willen wij ondersteunen in de vorm van het Yelgo Development Program en persoonsgerichte trainingen.

Het lange termijn doel is een landelijk dekkende organisatie voor het detacheren van professionals in het digitale domein.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik ben een sportliefhebber, met name voetbal en wielrennen! Om in beweging te blijven probeer ik een aantal keren per week op de racefiets of mountainbike te zitten en doe ik één keer per week aan kickboksen. Verder vind ik de sociale contacten met vrienden en familie erg belangrijk, ben ik muziekliefhebber en vind ik het leuk om regelmatig een stedentrip te doen!

Wil jij ook je volledige potentie benutten? Neem telefonisch contact op via 06 2332 3662. Ik ga graag het gesprek met je aan op ons kantoor aan de Lavendelheide in Drachten

Yelgo updates
Bekijk alle updates
Kunnen we je helpen?