De beste digital talents voor je bedrijf!

Hoe werken we bij Yelgo om de beste high
potentials te vinden voor je business?

Yelgo detacheert getalenteerde professionals die het verschil maken in de digitale wereld van morgen. Doordat wij een specialistische detacheerder zijn, werken we met uitsluitend high-potentials die veel ambities hebben en die zich graag blijven doorontwikkelen binnen het digitale domein.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingdigital talent

Organisatie beter leren kennen

Voor het maken van de beste match, is het noodzakelijk dat wij eerst de organisatie beter leren kennen. Hoe is de bedrijfscultuur en hoe lopen de lijnen? Naast de skills, is ook de persoonlijkheid van onze Yelgo Digital een belangrijke factor. Wij zijn van mening dat een talent zich goed moet voelen binnen een organisatie, om zich zo optimaal te kunnen doorontwikkelen. Daarnaast gaan we uiteraard voor 100% tevredenheid vanuit de opdrachtgever.

Welke skills zijn nodig voor de job?

Zoals eerder gezegd is persoonlijkheid een belangrijke factor. We komen daarna uit op de skills die nodig zijn bij de invulling van de job. Is er iemand nodig op junior, medior of senior niveau? Hier kunnen wij een goede inschatting van maken, nadat er verdiepende gesprekken over de invulling van de job hebben plaatsgevonden. Onze consultants hebben brede kennis van de verschillende vakgebieden en skills. We kijken dus altijd samen met de organisatie naar wat écht nodig is en waar de focus moet liggen. Hierin adviseren wij ook indien gewenst.  We nemen graag ‘de zorgen’ uit handen en denken pro-actief mee.

Het plaatsen van de vacature

Indien we alles zijn overeengekomen en we weten precies wat de organisatie nodig heeft, stellen we de vacature op. Deze plaatsen wij altijd op onze website, we promoten de vacature goed via onze social kanalen, populaire jobsites en we versturen mailings naar alle Yelgo Digitals. We hebben een grote database met verschillende professionals, waaruit we kunnen kiezen. Soms komt het voor dat in onze database nét niet de juiste professional zit. Daarom gaan we altijd nog een paar stappen verder voor het zoeken van de beste digital talents. We benaderen high-potentials persoonlijk en gaan actief op zoek naar de beste match.

Bekijk een aantal profielen van Yelgo Digitals

De beste match is gevonden, nu begint het écht!

Hoera! De beste match is gevonden. De contracten zijn getekend en er is een datum overeengekomen dat de Yelgo Digital start met de job. Bij Yelgo is dit punt niet het einde, maar juist het begin. We vinden het optimaal doorontwikkelen van onze talents belangrijk. Dit vinden ze zelf ook, want mede daarom hebben ze gekozen om te werken via Yelgo.
Als organisatie haal je hier volop voordeel uit. Bij ons ben je als organisatie verzekerd van een professional met veel ambitie en die altijd op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij investeren volop door coaching en e-learning. Hierdoor worden diverse mijlpalen en certificeringen behaald.

Competenties en targets van morgen

De vaste consultant blijft altijd betrokken bij de samenwerking en bij vragen voor zowel de Yelgo Digital als de organisatie. Het gemaakte ontwikkelingsplan met de Yelgo Digital wordt ieder kwartaal geëvalueerd. Zo wordt er voortdurend gewerkt aan competenties en targets van morgen. Continu vooruitkijken, dat doen onze Tomorrow People. Een loopbaan lang gefocust op digital oplossingen van morgen.

Interesse gewekt?

Kom met ons in contact en vraag vrijblijvend en kosteloos informatie aan. Dit kan via de e-mail, telefonisch of in een persoonlijk gesprek. Wij geloven in onze werkwijze en vertellen je er graag meer over!

Kom in contact

Yelgo updates
Bekijk alle updates
Kunnen we je helpen?