De gezichten achter Yelgo:

Sanne Lettinga

Bij Yelgo werken we met een sterk team, om de beste matches te maken voor onze digital talents en opdrachtgevers. We vinden het erg belangrijk dat het duidelijk is wie de gezichten achter Yelgo zijn. Sinds november 2023 is Sanne onderdeel van ons team en daar zijn we blij mee!

Hoog tijd om haar aan jullie voor te stellen.

Hallo! Ik ben Sanne Lettinga en kom uit een klein dorpje gelegen boven Leeuwarden. Hier ben ik opgegroeid en woon ik sinds een aantal jaren ook weer. Ik heb gestudeerd aan de hogere hotelschool in Leeuwarden en ben voor mijn afstudeerstage naar Amsterdam verhuisd. Tijdens deze stage maakte ik kennis met de wereld van arbeidsbemiddeling en deze ervaring was het begin van mijn passie voor dit vak.

In mijn vrijetijd houd ik mij graag bezig met sport. Ik ben actief als voetbalster in een elftal dat op zaterdagen speelt. Daarnaast neem ik eens per vier weken deel aan een vrijdagavondwedstrijd met een zevental. Naast voetbal houd ik me ook bezig met fitness, loop ik regelmatig hard en sta ik altijd open voor het uitproberen van nieuwe sporten. Mijn vakantiedagen besteed ik graag aan reizen en in de winter sta ik het liefst op een snowboard.

Via Gosse Jorrit ben ik met Yelgo in contact gekomen en na een aantal positieve gesprekken ben ik deze nieuwe uitdaging aangegaan. Ik ben blij dat ik dit gedreven team mag komen versterken en kijk er naar uit om mooie resultaten te behalen met dit team.

Wat mij drijft in mijn werk? Mensen helpen in hun loopbaan en opdrachtgevers verbinden aan talent dat hun organisatie verder helpt groeien. Daarmee hoop ik iedere dag van toegevoegde waarde te zijn bij kandidaten en opdrachtgevers. Samen komen we verder!

Deze overtuiging is verder versterkt tijdens mijn studietijd in Zuid-Afrika. Een Zuid Afrikaanse gezegde, veel geciteerd door Nelson Mandela, luidt: ‘’Alleen ga je sneller, maar samen komen we verder!‘’ Dit gezegde is mij bijgebleven en is terug te vinden in de manier hoe ik werk. Samenwerking is voor mij de basis om ver te komen en mooie resultaten te behalen.

Zoek je hulp in jouw loopbaan, heb je zin in een kop koffie of misschien wel een potje padel? Neem contact met mij op, dan plannen we wat in! ☕🎾

Je kan mij telefonisch bereiken via 📞 06- 452 956 43 of per e-mail via 📧sanne@yelgo.nl

Yelgo updates
Bekijk alle updates
Hoe kunnen we je helpen?