Je baan uitdagend en inspirerend houden, zo doe je dat!

Get started for an awesome career trip

Een droombaan vinden wil graag iedereen. Maar hoe zorg je er nou voor dat die droombaan ook daadwerkelijk je droombaan blijft? Dit blijkt vaak nog een lastige opgave. Als je goed gaat kijken wat de ‘perfecte baan’ moet bevatten, dan komt het meestal neer op een aantal belangrijke punten.

  • Goed salaris
  • Doorgroei mogelijkheden en ontwikkeling
  • Leuke en inspirerende collega’s
  • Flexibele werktijden

Inspirerende werkgevers en goede arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen altijd zo goed mogelijk voor een aanbod van inspirerende opdrachtgevers en goede arbeidsvoorwaarden. Voordat we besluiten om een vacature te plaatsen, hebben wij al zorgvuldig gekeken of deze vacature past binnen onze visie. Wij vinden ontwikkeling en uitdaging erg belangrijk voor onze Yelgo Digitals. Optimale ondersteuning en coaching, door middel van het Development Program, is voor ons zaak van de dag.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.Uitdagende baan

Hoe werkt ons Development Program?

Daag jezelf maximaal uit en ontwikkel jezelf optimaal. Dat is het Yelgo Development Program. Jouw rechtstreekse carrièrepad richting de digitale wereld van morgen. Wij werken aan de hand van 4 belangrijke stappen.

 Persoonlijkheidstest
Eerst maken we kennis. Houden we daar allebei een goed gevoel aan over? Dan doe je een persoonlijkheidstest op het vlak van hard- en personal skills. Dit is het vertrekpunt van je carrièrepad bij Yelgo. Samen kijken we wat jouw sterke punten en talenten zijn. En waar je jezelf nog kunt ontwikkelen. Samen met je coach maak je een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je eerste kwartaal. Waar sta je nu? Wat wil je bereiken binnen een jaar? Of nog langer? Geen zorgen: je krijgt regelmatig kans om je koers en ambities bij te stellen. Geen enkele succescarrière volgt een rechtlijnig pad. Dus mag je best doelgericht een paar graden naar stuurboord of bakboord sturen.

 E-learning en coaching
Aan de slag. Je eerste kwartaal bij een aansprekende opdrachtgever in Noord-Nederland. Je combineert je persoonlijk ontwikkelingsplan met de behoeften van je opdrachtgever.  Je ontwikkelt jezelf met de beste programma’s voor jouw individuele ontplooiing. En voor advies kun je via bijvoorbeeld Skype of Hangouts terugvallen op een pool met gespecialiseerde coaches. Dit zijn ervaren pro’s uit de digitale wereld. Maar ook ervaren professionals op het gebied van personal skills en loopbaanbegeleiding. En voor we het vergeten: je persoonlijk ontwikkelingsprogramma wordt volledig vergoed door Yelgo.

 Certificeringen en mijlpalen
Je eerste kwartaal draait vooral om je hard skills. Dat geeft je de ruimte om certificaten te behalen. En om andere doelen te tackelen uit je persoonlijk ontwikkelingsplan. Tijd voor je tweede kwartaal. Je focus verschuift nu meer naar je personal skills. Zo zit je bij Yelgo in een continue cyclus van werken, e-learning en coaching.

 Het vizier op morgen
Elk kwartaal van je Yelgo carrière sluit je af met je coach. Je kijkt terug op je resultaten. En je evalueert je ontwikkeling. Samen smeed je een strijdplan voor het volgende kwartaal. Zo werk je voortdurend aan je competenties en je targets van morgen. Zo doen Tomorrow People dat. Continu vooruitkijken. Een loopbaan lang gefocust op digital oplossingen van morgen.

Interesse gewekt?

Heb jij ook altijd het vizier op morgen en hebben we je interesse gewekt? Wij leren je graag kennen en we helpen je graag verder.  Get started for an awesome career trip.

KOM MET ONS IN CONTACT

Yelgo updates
Bekijk alle updates
Kunnen we je helpen?