Uitnodiging: Seminar 'welkom in de wereld van data'

Veel organisaties zijn zoekende hoe ze met data om moeten gaan. En nog belangrijker, hoe zij data kunnen inzetten voor de verbetering van processen, diensten en/of producten. Het verzamelen en analyseren van data doen we al jarenlang. Maar het kapitaliseren of slim toepassen binnen de eigen organisatie is vaak nog een hele kluif. Op donderdagmiddag 23 mei organiseert Yelgo in Groningen een seminar over ‘data’. Wij nodigen je graag uit om langs te komen en mee te praten over dit onderwerp.

Programma

14.30 Inloop
15.00 Opening door Jan-Willem de Vries | Yelgo
15.10 Gerrit Baarda | ZiuZ
15.40 Siebren de Ringh | Buro Frijman
16.10 Paneldiscussie met onder andere:
– Jan Werkman, Commercieel Directeur | funda (2015-2019)
– Floor Schouwman, Head of Digital – Product & Data | NDC mediagroep
– Mark Julsing, Teamlead Marketing & Business Intelligence | Noordhoff Uitgevers

– Eelco-Jan Boonstra, Managing Director EMEA | Mambu
17.00 Netwerkborrel

KOM JE OOK?

Over de sprekers

Het middagprogramma bestaat uit twee keynote sprekers. Gerrit Baarda, oprichter en eigenaar van ZiuZ, vertelt over zijn ervaring en de ontstaansgeschiedenis van ZiuZ. Zij zijn een absolute autoriteit op het gebied van Visual Intelligence met de strijd tegen kindermisbruik. Daarnaast is ZiuZ actief in de healthcare. Ze ontwikkelen nieuwe producten die dokteren ondersteunen bij het beoordelen van medisch beeldmateriaal. Dit doen ze in nauwe samenwerking met verschillende medische centra in Nederland.

Siebren de Ringh, eigenaar van Buro Frijman, neemt je mee in zijn verhaal over de veranderkracht van digitale transformatie. Hij gaat in op verschillende perspectieven van digitalisering en data. De golven waarmee digitalisering op ons afkomt en de veranderende wereld voor de burger. Maar ook de betekenis voor de i-functie binnen organisaties, de transformatiesporen die nodig zijn om te ontwikkelen en de uitdaging voor het leiderschap in publieke organisaties.

Paneldiscussie en netwerkborrel

Aansluitend worden er een aantal stellingen behandeld door een deskundig panel. Tijdens het netwerken staat er een drankje en een hapje voor je klaar.

Praktische informatie

Locatie: Stadslab Groningen | Suikerlaan 15 | 9743 DA Groningen
Tijd: 14.30 tot 17.30 uur
Wanneer: donderdag 23 mei 2019

LAAT HIER WETEN OF JE KOMT!

Yelgo updates
Bekijk alle updates
Kunnen we je helpen?