To the new year!

2018 ligt alweer achter ons. Voor Yelgo een bijzonder jaar, want het was het jaar waarin Yelgo van start ging. We kijken terug op een geslaagd eerste jaar, waarin we al een grote groep Yelgo Digitals aan toffe klussen mochten helpen. Voor ons slechts een begin, want in 2019 gaan we er weer voor de volle 100% voor.
Wat kun je van Yelgo verwachten in 2019?

Tekst gaat onder de afbeelding verder.

Yelgo

Nóg meer vacatures

We zijn altijd op zoek naar de meeste toffe opdrachtgevers en klussen voor onze Yelgo Digitals. Denk aan vacatures voor Online Marketeers, Content Marketeers, Online Consultants en Developers. Voor ons is de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen erg belangrijk. Daarom selecteren wij alleen de bedrijven die ook veel waarde hechten aan ontwikkeling en groei.

Uitbreiding Development Program

Zoals eerder genoemd vinden wij ontwikkeling en groei bij onze Yelgo Digitals erg belangrijk. Daarom is besloten dat in 2019 weer extra scherp gekeken wordt naar ons Development Program. Dit zie je ook terug door een uitbreiding van de coaches, zodat er meer coachingsessies plaatsvinden in 2019.

Uitbreiding van ons team

Ter versterking van ons team zijn wij de afgelopen tijd flink op zoek geweest naar nieuwe gezichten voor Yelgo. Hierin zijn we goed geslaagd. Zo kon je al zien dat onder andere Lisa eind 2018 is gestart als Recruitment Consultant. We gaan je de komende week weer voorstellen aan een nieuw teamlid, dus houd ons in de gaten. De uitbreiding van ons team zorgt ervoor dat er nóg meer mogelijkheden zijn voor persoonlijk contact. Dit vinden wij erg belangrijk.

Alleen de beste matches

Naast al het bovengenoemde gaan we in 2019 verder met waar we in 2018 al goed van start zijn gegaan. Uiteindelijk willen we onze Yelgo Digitals op de best mogelijke manier matchen met de meest interessante bedrijven.

Wil jij 2019 goed beginnen met een nieuwe uitdaging of lijkt het je leuk om eens te kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn bij Yelgo?

Laat het ons weten!

Yelgo updates
Bekijk alle updates
Kunnen we je helpen?