Waarom je als Online Marketeer via Yelgo wilt werken

“Take the step from eager to easily the best”

Het zoeken naar een passende job is tegenwoordig een uitdaging. Er zijn best veel vacatures voor Online Marketeer of andere digitale (marketing) functies. De ene vacature spreekt je misschien meer aan dan de andere. Er zijn vaak veel verschillen in taken en werkzaamheden, dit maakt de keuze ook niet gemakkelijk. Waar let je nou op als je op zoek bent naar een toffe job? Natuurlijk kies je voor een inspirerende werkgever, die kijkt naar de digitale wereld van morgen.

Wat maakt werken als Online Marketeer via Yelgo dan zo uniek en inspirerend?

Tekst gaat onder de afbeelding verder.
Werken voor Yelgo

Wij zien jou

Als specialistische detacheerder kennen wij de markt als geen ander. Aan de hand van persoonlijke gesprekken en tests kijken we waar jij als Online Marketeer het beste zal passen. In welke werkzaamheden blink je uit en wil jij je eventueel specialiseren? Wij luisteren naar jouw wensen en kijken welke organisatie een goede match is.

Een kijkje in de keuken

Het kan zijn dat je het gewoon even niet goed weet. Je hebt tijd nodig om te ‘proeven’ hoe het is bij verschillende organisaties. Wanneer wij samen vaststellen dat de match met Yelgo er is, doen wij er alles aan om je op de juiste plek te krijgen. Dit houdt soms ook in dat je mag meedraaien bij organisaties. Hoe interessant is het om te kijken hoe de functie van Online Marketeer bij die organisaties ingevuld wordt? Deze mogelijkheid geeft je vaak veel inzicht en motivatie om aan de slag te gaan.

Ontwikkeling die bij je past

Zoals je misschien in voorgaande blogs hebt gelezen, vinden wij ontwikkeling en uitdaging erg belangrijk. Bij ons staat het vizier op morgen. Doordat we een lange relatie aangaan met onze Yelgo Digitals, investeren we graag in ontwikkeling en groei. Jezelf maximaal uitdagen en optimaal ontwikkelen. Dat is het Yelgo Development Program. Jouw rechtstreekse carrièrepad richting de digitale wereld van morgen. Wij weten hoe je je als Online Marketeer moet ontwikkelen voor een toekomst vol complexe digitale vraagstukken.

Bouw aan je netwerk

Wij zijn een specialistische detacheerder. We opereren alleen binnen het digitale domein. Het voordeel voor jou is dat je daardoor makkelijk je netwerk kunt uitbreiden, door contact te leggen met andere Yelgo Digitals. We organiseren met regelmaat gezellige borrels, Theme Nights en in de zomermaanden mag een BBQ natuurlijk niet ontbreken. Gezelligheid, kennis opdoen en netwerken combineren, perfect!

Zekerheid en tóch afwisseling

Het kan zijn dat je de keuze maakt om een langere tijd als Online Marketeer gedetacheerd te worden bij een organisatie. Wat ook mogelijk is, is dat je voor kortere perioden bij verschillende organisaties aan de slag gaat als je dat prettiger vindt. Hierdoor bouw je aan je netwerk, maar je ziet ook hoe het werkt bij verschillende organisaties. Deze afwisseling vinden veel Yelgo Digitals vaak interessant. Dus iedere maand je vaste salaris via Yelgo en toch de afwisseling in je werk.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over detacheren en de mogelijkheden? of wil je meer informatie over één van onze vacatures?

Laat het ons weten!

Overzicht Digital Marketing vacatures

[jobs categories=digitalmarketing show_filters=false]

Yelgo updates
Bekijk alle updates
Kunnen we je helpen?