Yelgo stimuleert jonge ondernemingen

Dé Jonge Ondernemingsprijs van het Noorden, ook wel de JOP genoemd. Heb jij er al eens van gehoord? Grote kans van wel! De JOP is inmiddels een begrip geworden in het Noorden. De JOP biedt een podium voor jonge en succesvolle ondernemingen. Yelgo is als partner van de JOP overtuigd dat, door jonge ondernemers en de organisaties die zij vertegenwoordigen een podium te bieden, dit een inspirerend effect heeft op heel Noord-Nederland.

Yelgo


Waarom wij partner zijn

Wij hechten veel waarde aan ons partnerschap met de JOP. Met onder andere ons partnerschap, kunnen we ondernemerschap in Noord-Nederland blijven stimuleren en inspireren. Dat vinden wij belangrijk, maar ook mooi om te doen. In het Noorden zitten zóveel jonge ondernemingen die goed bezig zijn en daarom een podium verdienen.

Jury en bestuur

Jelmer en Jan-Willem van Yelgo spelen een belangrijke rol binnen de JOP. Zo is Jelmer is voorzitter van de jury. Hij heeft een duidelijke visie op ondernemerschap, bezit groot inlevingsvermogen en vaart altijd zijn eigen koers. Als jurylid van de JOP focust hij zich met name op de lange termijn visie van de kandidaten en de concrete stappen die hieraan gekoppeld zijn.

Jan-Willem is als bestuurslid meer op de achtergrond betrokken. Samen met zijn mede-bestuurders zorgt hij voor de bestuurlijke en organisatorische aspecten van de JOP in de opmars naar de grote finale op 10 oktober.

Wat zijn de prijzen

Behalve eeuwige roem maakt de winnaar van de JOP kans op serieuze prijzen. De JOP winnaar wordt uitgenodigd om aan exclusieve masterclasses deel te nemen. Daarnaast krijgt de winnaar een pagina binnen NoordZ, het B2B-platform van NDC mediagroep, welke ingestoken wordt bij het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. De winnaar ontvangt ook nog eens een volledig adviestraject voor het ‘investory ready’ maken van de onderneming. Dit traject wordt aangeboden door Flinc by NOM.

De nominaties zijn bekend

Op 26 april zijn de nominaties voor de JOP bekend gemaakt. Benieuwd wie deze jonge en inspirerende ondernemers zijn? Lees er alles over op de website van de JOP.

Voor in je agenda

Wil je niks missen en weten wat er aan zit te komen? Noteer dan alvast de volgende data in je agenda:

– Bustour/Shark Tank genomineerde jonge ondernemers op donderdag 6 juni 2019.
– Jury maakt drie finalisten bekend op maandag 17 juni 2019.
– De grote finale is op donderdag 10 oktober 2019!

Meer weten?

Meer weten over de JOP, de rol van Yelgo hierin of de genomineerden?
Ga dan naar www.jongeondernemingsprijs.nl

Yelgo updates
Bekijk alle updates
Kunnen we je helpen?